Internetmarketing in crisis

Het gaat er hier niet om dat internetmarketing in crisis is maar hoe profiteer met internetmarketing in crisis. Wie zich wat verdiept heeft in de rijken en hoe zij hun fortuin verdienen weet dat de rijken houden van crisissen. De rijken zijn gek op crisissen want ze vinden altijd een manier om hiervan te profiteren en er flink geld aan te verdienen. Het is niet voor niets dat ze zo rijk zijn.

Belangrijkste aan dit artikel is om je te laten inzien dat ook al is de situatie negatief er altijd iets positiefs te vinden is. Het ligt aan jouw vindingrijkheid om een negatieve situatie te veranderen in een positieve.

Het ligt aan jouw vindingrijkheid om een negatieve situatie te veranderen in een positieve, en er geld aan te verdienen.

Internetmarketing in crisis

Laten we twee situatie bekijken en te beginnen met de corona crisis en hoe hier de internetmarketing ontwikkelde. Dit alleen omdat dit meer recent is. Vele zijn in deze tijd begonnen met werken via internet omdat ze verplicht waren. Ook waren er velen die zich gingen bezig houden met website ontwikkeling en webdesign.

Het jaar 2020 wordt door iedereen het corona of CoVID jaar genoemd. Of je er nou in geloofd of niet, er is altijd een manier om te profiteren van de crisis. Veel mensen begonnen mondkapjes, kuchschermen, ontsmettingsmiddelen, enz te verkopen. Dit is een vorm om van de crisis de profiteren.

Anderen maakte handig gebruik van internetmarketing. Veel restaurants begonnen online eten aan te bieden en te bezorgen. Maar het bleef niet alleen bij eten. Veel mensen begonnen zo veel mogelijk online te kopen en veel internetmarketeers sprongen hierop in. Er ontstonden veel webshops en veel bedrijven gingen hun producten online aanbieden. Er was een grote verschuiving. Fysieke bedrijven veranderde in online bedrijven.

Internetmarketing in crisis Freelance website ontwikkeling

Een andere crisis is bijvoorbeeld een economische crisis. Mensen verliezen banen en er is duidelijk minder geld. In dit soort tijden zijn er mensen geweest die online tweedehands producten gingen verkopen online. Vooral belangrijke producten als witgoed, en voertuigen zijn op dit soort momenten erg interessant om te verkopen. Alle producten die onmisbaar zijn en tweedehands goedkoop verkocht kunnen worden zijn interessant. Als men minder geld heeft is men eerder geneigd tweedehands te kopen.

Ook is het een goed idee om dan workshops en cursussen te verkopen. Bijvoorbeeld om mensen om te scholen voor ander werk. Maar ook cursussen voor webdesign en internetmarketing is in deze tijden goed te verkopen. Mensen hebben geld nodig en zijn in crisis eerder bereid om hun manier te vinden om online geld te verdienen.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen

Online marketing tijdens crisis

Zoals je merkt zijn er veel zaken die veranderen tijdens een crisis. De vraag is hoe je hier op inspringt en er je voordeel uithaalt. Tijdens de corona crisis en economische crisissen heb ik heb vooral gezien hoe steeds meer mensen online geld proberen te verdienen. Dit is uiteindelijk ook weer niet goed voor de internetmarketing markt. Veel mensen gaan online geld verdienen. Deze mensen hebben een professionele webshop of website nodig. Deze hebben ook weer hulp nodig met SEO, e-mailmarketing en nog veel meer zaken die met internetmarketing te maken hebben.

Aan de ene kant kan een crisis positief zijn voor internetmarketeer maar ook weer negatief. Vergeet niet dat tijdens crisissen steeds meer mensen gaan werken in de internetmarketing. Dit zorgt er weer voor dat het werk wordt verdeeld over meer mensen. Maar we blijven positief want er komt ook steeds meer werk bij.

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste..!!

Reageer

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*
*