WordPress Website ontwikkeling

WordPress website ontwikkeling is tegenwoordig populairder dan ooit. Dat is niet vreemd als men ziet hoe eenvoudig het is om met WordPress zelf je website te beheren en te onderhouden. Het is dan ook niet vreemde dat meer dan 60% van de websites tegenwoordig gebouwd worden met WordPress.

Door de grote vraag naar WordPress websites en webshops ben ik gestopt met Magento maar Joomla is nog steeds mogelijk. Dit om mij nog meer te concentreren op WordPress website.

WordPress website ontwikkeling

Voor de ontwikkeling van WordPress website heb ik twee oplossingen voor het maken van een compleet nieuwe website. De eenvoudigste en goedkoopste oplossing is om een bestaande template, theme genoemd voor WordPress, te gebruiken en deze aan de wensen aan te passen. Zo kan aardig wat geld bespaard worden. Nadeel is dat de kans groot is dat de code niet netjes is geschreven en dat men niet altijd de functionaliteit kan krijgen die men wil. En daarvoor ontwikkel ik mijn eigen themes helemaal op maat voor de klant en ook nog voor een betaalbare prijs.

WordPress Website ontwikkeling freelance

Een basis WordPress website hoeft niet duur te zijn maar is afhankelijk van de functionaliteit die men wenst. De mogelijkheden zijn eindeloos, van een eenvoudige website tot een zeer complexe website.
Enkele optie die in een basis website zitten is een responsive design dat goed bekeken kan worden in alle browsers en op tablets en mobiele telefoons, ook is er standaard een optie voor social media om te delen en de andere standaardopties voor social media. Uiteraard kan men ook multimedia gebruiken. De WordPress die ik bouw in WordPress worden door Google zeer gewaardeerd en het is dus mogelijk om hiermee een goeie positie te behalen in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachine.
De basis is al voldoende voor de gemiddelde bedrijfswebsites en bloggers.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen

Bestaande website ombouwen naar WordPress

De WordPress website ontwikkeling dat ook steeds vaker voorkomt is het ombouwen van een bestaande website naar WordPress en eigenlijk kan elke website van Joomla, PHP, Html/css tot de meest onbekende cms kan omgebouwd worden naar WordPress. Eventueel kunnen ook de artikelen worden overgezet en de gehele website worden geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Mogelijkheden met WordPress website ontwikkeling

De mogelijkheden met WordPress website ontwikkeling zijn tegenwoordig eindeloos. Wat men maar kan bedenken is te maken in WordPress, van een eenvoudig blog tot een complexe webshop. Dus als je een website wilt maar je weet niet zeker of het ook in WordPress is te bouwen. Neem contact op en laat mij je een offerte aanbieden voor zeer betaalbare WordPress website ontwikkeling. Alles is mogelijk.

Met een WordPress Onderhoudspakket kunt u zorgeloos ondernemen.

WordPress Onderhoudspakket

Aanpassen bestaande WordPress website

Heeft u al een bestaande WordPress maar bent u bijvoorbeeld niet tevreden over de functionaliteit? Of misschien wilt u nieuwe speciale functionaliteit, of de website responsive laten maken of optimaliseren voor zoekmachines? Alles is mogelijk en dat voor een zeer betaalbare prijs. En als u de website in een nieuw jasje wilt steken dan bent u ook hier op het juiste adres voor betaalbare WordPress website ontwikkeling.

Vergeet niet dat het bij mij niet ophoud bij het opleveren van een website maar dat men daarna altijd kan rekenen op mijn hulp en dat ik bereid ben alle vragen te beantwoorden.
Vraag vandaag nog een offerte aan en laat je verrassen door de betaalbare prijzen voor WordPress website ontwikkeling.