Responsive website ontwikkeling

Responsive website ontwikkeling is het optimaliseren van een website zodat deze op alle apparaten en in alle browser goed bekeken kan worden. Het bekijken van een website op een mobiele telefoon of tablet is tegenwoordig populairder dan de desktop computer of de laptop. Dit is waarom men steeds meer uitgaat van de mobiele telefoon voor het ontwikkelingen van een website. Mobile first is het moto in de huidige Responsive website ontwikkeling.

Dagelijks komen er meer apparaten op de markt waarmee je het internet kan gebruiken en dus websites kan bekijken. Hiermee komen er ook steeds meer verschillende afmetingen van schermen op de markt met verschillende resoluties en de ontwikkeling van browsers staat ook niet stil. Dit maakt het voor veel ontwikkelaars steeds moeilijker of komen iedere keer voor nieuwe uitdaging te staan.

Mobile First

De oplossing is vrij gemakkelijk, Mobile First. Als je tegenwoordig eerst zorgt dat alles goed voor elkaar is voor mobiele telefoons dan kunnen de meeste mensen uw website al goed bekijken. De rest is veel van het oude liedje maar dit wil niet zeggen dat de desktops steeds minder belangrijk worden. Wat veel mensen niet weten is dat de meeste aankopen van producten en diensten worden gedaan via de desktop of laptop.

Beide zijn nog steeds even belangrijk en vergeet niet om extra tijd te steken in de desktop versie van uw website want dat is waar de meeste inkomsten vandaan komen. Uiteindelijk gaat het allemaal om de centjes.

Responsive website ontwikkeling freelance

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen

Responsive website ontwikkeling

Voor de website die nog steeds niet goed te bekijken zijn op mobiele telefoons is het mogelijk deze hiervoor aan te passen. De meeste websites kunnen in 2 dagen volledige verbeterd worden maar elke website is anders. Als een website zo oud is dan kan het verstandiger zijn een nieuwe website te laten bouwen die direct ook goed scoort voor SEO en waar dus de website dus ook goed scoort voor Page Speed en Web Vitals.

Heeft u een website dat al goed te bekijken was op alle apparaten maar door nieuwe telefoons en browsers is dit nu niet meer zo dan is het handig eventjes een paar screenshots te sturen en een link, dan kan ik hier een apart prijsje voor gemaakt worden.

Met een WordPress Onderhoudspakket kunt u zorgeloos ondernemen.

WordPress Onderhoudspakket

Responsive website ontwikkeling is een heel belangrijk onderdeel voor de vindbaarheid van uw website maar ook dat de bezoekers de ervaring hebben die u wilt bieden. De klant moet altijd de zelfde indruk krijgen, zowel op de desktops als op de telefoon. Dit geeft vertrouwen en dit zal helpen met de omzetten.