Over Cornelis de Leeuw van Weenen

Cornelis de Leeuw van Weenen is geboren in Rotterdam. In zijn jongere jaren kon hij het al niet laten om met computers te spelen. Internet bestond toen nog niet maar Cornelis schreef zijn eerste programma’s toen hij 12 jaar was.

Naast het werk als engineer, studeerde hij in de avonduren en heeft aan verschillende grote en kleine engineeringsprojecten gewerkt. Maar In zijn vrije tijd is hij altijd bezig geweest met internet en programmeren.

In 2005 emigreerde Cornelis naar Honduras waar hij eerst als hotelmanager heeft gewerkt. In 2006 werd de computer uit de kast gehaald en werd het internet aangesloten. Nu begon het echte werk. Sindsdien werkt Cornelis als internetmarketeer en als freelancer ontwikkelt hij websites en webshops van hoge kwaliteit. Ook heeft hij sindsdien heel veel maatwerk oplossingen bedacht voor verschillende bedrijven.

Over Cornelis de Leeuw van Weenen freelance

Vanaf 2010 werkte Cornelis de Leeuw van Weenen vooral voor internetmarketingbureaus en webdesign bedrijven als White Label freelancer. Grotendeels als senior programmeur voor het oplossen van problemen, bouwen van themes en plugins voor WordPress. Maar hij deed ook andere zaken zoals page speed, SEO optimalisatie en verbeteren van de bezoekersvriendelijkheid van websites.

Met een WordPress Onderhoudspakket kunt u zorgeloos ondernemen.

WordPress Onderhoudspakket

Sinds 2019 begon Cornelis al met Page Speed en in 2020 kwam hier Web Vitals bij. Niet alleen voor bedrijven maar in zijn vrije tijd was hij al een het pionieren met page speed en Web Vitals. Naar aanleiding hiervan heeft hij een eigen theme gebouwd voor WordPress waarmee het mogelijk is om websites te bouwen die 100/100 scoren in Google Page Speed en webshops die 90/90 of hoger scoren.

Cornelis de Leeuw van Weenen deelt graag zijn kennis en ervaring met anderen en helpt dan ook graag de kleine bedrijfjes die niet veel geld hebben voor een dure professionele website.
In zijn vrije tijd is hij op het strand of in de natuur te vinden met zijn gezin en is hij altijd opzoek naar nieuwe leuke en interessante plekjes in Honduras.