Veel gestelde vragen

Heb je vragen over freelance website ontwikkeling of website onderhoud kijk hier of er antwoord is op jouw vraag. Hier vindt u de veel gestelde vragen en hopelijk staat u vraag hierbij. Voordat u een mailtje stuurt met uw vragen, kijk eerst hier of anderen dezelfde vraag misschien al meerdere keren gesteld hebben. Dit voorkomt mij extra werk en dus tijd die ik beter kan steken in het ontwikkelen van mooie en snelle websites en webshops. Staat jouw vraag er niet bij neem dan gerust en vrijblijvend contact op.

De vragen zijn verdeelt in twee groepen veel gestelde vragen “Freelance website ontwikkeling” en “website onderhoud”. U kunt bij beide kijken of er een antwoord is op u vraag.

Veel gestelde vragen freelance website ontwikkeling

Alleen via e-mail. Ik woon niet in Nederland meer en heb een tijdsverschil van 7/8 uur met Nederland. Zelf ben ik ook niet in het bezit van een telefoon dus ben ook niet bereikbaar via social media. De e-mail wordt regelmatig gecontroleerd.

Nee. Bij kleine projecten betaalt men altijd alles achteraf. Bij grotere projecten spreken we samen af wanneer. Normaal na het opleveren van een afgesproken gedeelte van de website. Bijvoorbeeld een gedeelte na het opleveren van het technische gedeelte en de rest achteraf.

Nee. Dit doe ik expres niet. U moet dit zelf doen zodat u zeker bent dat u de eigenaar bent en controle heeft over welke hosting u wilt gebruiken. Ik kan wel adviseren en helpen, dat is geen enkel probleem.

Geen probleem. Stuur maar een design en dan zal ik adviseren voor Page Speed en Web Vitals en zal ik een betaalbare prijs aanbieden.

Voor CMS heb ik ervaring met meerder systemen maar ben nu alleen nog bereikbaar voor WordPress, Joomla en custom cms.
Ik heb ervaring met HTML, CSS, PHP, Jquery, Java, Mysql, XML en Ajax

Nee. Er worden geen contracten gebruikt, zelfs niet voor website onderhoud.

Het klopt. Ik woon namelijk niet meer in Nederland sinds 2005 en heb daar dan ook geen KVK en BTW. HIer gebruiken we een RTN en dat nummer is IMBZ8803-1410201001743. Ik maak hierdoor gebruikt van het verlegd BTW, dit is in uw voordeel. Na 10 jaar heb ik hier nog nooit problemen mee gehad. U krijgt van mij een kopie van mijn verblijfsvergunning als bewijs dat ik niet meer in Nederland woon.

Veel gestelde vragen WordPress website onderhoudspakket

Dit zijn de veel gestelde vragen speciaal over website onderhoud en is naar aanleiding van het WordPress ondershoudspakket. Je vraag er ook tussen de vragen staan voor website ontwikkeling.

Er wordt geen contract gebruikt. Men betaalt vooraf voor een kwartaal, 3 maanden, zo kunt u stoppen wanneer u wilt. Dit is het enige wanneer men bij mij voorafbetaald want ik kan niet 3 maanden wachten.

Aanpassingen om problemen op te lossen zijn natuurlijk inbegrepen. Verder als u een kleine aanpassing wilt dat zo eventjes is gedaan, zoals veranderingen in het ontwerp, geen enkel probleem. Verder als u wilt dat ik eventjes naar kijk voor zaken als teksten en afbeeldingen die niet goed staan is dat natuurlijk ook geen probleem. Als echt veel te veel werk is zal ik dit vooraf aangeven en als onderhoudsklant krijgt u dan de beste prijs.

Geen enkel probleem. Ook in het weekend en op feestdagen ben ik bereikbaar voor problemen. Dit soort dagen kunnen erg cruciaal zijn voor verschillende onderneming en ook dan moet men kunnen rekenen op een snelle service.

Ja. Ik zal alleen eventjes de website moeten bekijken en zal hier dan een speciale prijs voor aanbieden als het interessant is om het onderhoud te doen. Ik zal ook eerlijk zeggen als het onderhoud eigenlijk niet nodig is.

Bij het begin van het onderhoud wordt standaard een beveiling geënstalleerd en wordt direct gekeken of zaken beveiligd kunnen worden. Ik zou ja willen zeggen maar het is namelijk afhankelijk van de plugins en theme dat gebruikt wordt. Wat voorkomen kan worden zal ik zeker voorkomen.

Zo snel mogelijk maar binnen 24uur. Problemen worden direct verholpen en zal op zijn laatst voor de volgende morgen verholpen zijn. U kunt dan rustig gaan slapen.

Nee. Er is geen contract voor lange duur en kan ieder kwartaal opgezegd worden. Dit is ook de reden waarom is gekozen voor per kwartaal en niet per maand. Iedere maand factureren voor en voor mij extra werk en de bedragen zijn hier niet de moeite voor waard.

Als je vragen hebt over website onderhoud dan is het mogelijk dat uw vraag staat bij “website ontwikkeling” als het meer een algemene vraag is.

Staat uw vraag er niet bij?

Natuurlijk ben ik altijd wel bereikbaar voor vragen maar op deze manier wil ik mij meer concentreren op vragen die niet vaak voorkomen. Natuurlijk ben ik ook veel liever bezig met het ontwikkelen van websites en webshops en het oplossen van problemen.

Als u vraag er niet bij staat neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier. U krijgt binnen 24uur antwoord op al uw vragen, ook in het weekend en op feestdagen.
Probeer u vraag kort en duidelijk te omschrijven en stuur alstublieft ook een link. Dit maakt het voor mij makkelijker een zo compleet mogelijk antwoord te geven op uw vragen.

Veel gestelde vragen Freelance website ontwikkeling

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen