Website Ontwikkeling

Website Ontwikkeling is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Geen enkele bedrijf, organisatie, instelling en dergelijk kunnen tegenwoordig nog overleven zonder website. Zeker nu iedereen een mobiele telefoon heeft is iedereen op de één of andere manier verbonden met het internet.

Een website kan gebruikt worden voor de verkoop van producten en diensten maar ook voor het geven van informatie en het bieden van online diensten. Een website is een presentatie van het bedrijf en moet dus direct duidelijk de juiste indruk geven bij de bezoeker.

Sinds dat er internet bestaat is er heel veel veranderd en zijn website steeds complexer en mooier geworden. Dagelijks komen er nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden bij. De eerste websites waren duur en moeilijk te onderhouden maar dat is nu wel iets anders. Met moderne systemen zoals WordPress en Joomla is het tegenwoordig ook steeds makkelijk om zelf uw website te beheren en te onderhouden. En hierdoor is website ontwikkeling ook steeds betaalbaarder geworden. Een mooi website is nu dus ook in het bereik van kleine ondernemers, bloggers en anderen die geen groot budget hebben voor een eigen website.
Website Ontwikkeling freelance

Een eenvoudige website is al een goed begin voor een onderneming. Deze website is responsive, zichtbaar op alle apparaten, geoptimaliseerd voor zoekmachines en zal goed scoren in Page Speed en Web Vitals.

Ook kan men mij inhuren white label ontwikkelaar voor de ontwikkeling van speciale aanpassingen, verbeteringen, verhelpen van problemen, bouwen van complexe websites zoals webshops, job boards, affiliatie websites enz enz.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen

WordPress

Meer dan 60% van alle websites zijn tegenwoordig gebouwd met WordPress. Dit is ook niet vreemd als je kijkt naar de gebruikersvriendelijkheid en hoe makkelijk het is om zelf je website te beheren en onderhouden. Het is erg flexibel. Men kan het makkelijk ombouwen naar een webshop, affiliatie systeem, vacature bank, forum en/of klanten service, om maar enkele voorbeelden te geven. De mogelijkheden zijn eindeloos en het is heel makkelijk om zelf te onderhouden en te beheren.

Met een WordPress Onderhoudspakket kunt u zorgeloos ondernemen.

WordPress Onderhoudspakket

Als u een bestaande website heeft in een ander systeem dan WordPress dan is het ook mogelijk de bestaande website na te maken in WordPress en direct verschillende zaken te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan aanpassingen van het ontwerp. Uiteraard kan de website geoptimaliseerd worden voor SEO, zoekmachine optimalisatie en hierbij hoort automatisch page speed en Web Vitals.

Website ontwerpen

Het grafische ontwerpen van de website is niet inbegrepen. Het ontwerpen van een website kost veel tijd en tijd kost geld. U kunt een ontwerp aanleveren maar we kunnen ook uitgaan van een bestaande website als voorbeeld. Tijdens het ontwikkelen kunnen dan nog verschillende aanpassingen gedaan worden. Dit kan de website een heel stuk goedkoper maken.

Joomla

Joomla is het populairste systeem na WordPress. De meeste mensen die ervaringen hebben met Joomla hebben wat moeite met het overstappen naar WordPress. Daarom is het mogelijk om ook een nieuwe website in Joomla te laten ontwikkelen. Een bestaande website kan aangepast en/of verbeterd worden. Het is mogelijk complete templates en plugins te bouwen voor Joomla. Kortom bent u ook voor Joomla aan het juiste adres.