Maatwerk oplossingen website ontwikkeling

Elke website en vooral de bedrijven erachter is anders en heeft andere eisen en wensen. Net als iedereen wilt ook u dat uw website of webshop origineel is. Voor heel veel standaard zaken zijn er standaard oplossing maar dat is meestal niet voldoende maar er zijn altijd maatwerk oplossingen te bedenken voor uw website.

Elke maatwerk oplossing is een nieuwe uitdaging en dat is wat het werk leuk maakt. Dus maakt u zich geen zorgen als de oplossing die u zoekt hier niet wordt genoemd. Misschien heeft u wel een heel nieuw concept dan is het zeker interessant voor mij om mee te denken en te helpen met mijn ervaring en kennis om de juiste maatwerk oplossing te bedenken.

Maatwerk oplossingen Website ontwikkeling freelance

Maatwerk oplossingen

Om een idee te geven van maatwerk oplossingen hier verschillende functionaliteiten en soorten website waar ervaring mee is opgedaan verdeelt in groepen.

Algemeen

Er zijn veel maatwerk oplossingen die gebruikt kunnen voor veel verschillende soorten websites zoals:

En dit is nog maar een klein lijstje om het niet te lang te houden.

Webshops

Webshops is waar de meeste maatwerk oplossingen voor worden bedacht. Denk aan bijvoorbeeld:

Voor veel producten zijn er speciale berekeningen nodig en die kunnen allemaal verwezenlijkt worden. Het is onmogelijk hier alle mogelijkheden voor op te noemen. Ik laat mij graag uitdagen voor iets nieuws.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen

Vacatures

Sinds Google Jobs nu ook voor Nederland toegankelijk is zijn hier ook vele maatwerk oplossingen mogelijk.

Uiteraard is het mogelijk een volledige vacaturebank op te zetten met koppelingen naar andere grote vacaturebanken en deze tegelijk ook goed op te zetten zodat de vacatures ook getoond kunnen worden op Google Jobs.

Maar als u een midden groot bedrijf heeft en regelmatig op zoek bent naar nieuwe werknemers dan is dat ook mogelijk. Er kunnen speciale templates gemaakt worden met veel mogelijkheden en instellingen en deze dan te laten weergeven op Google Jobs. Op deze manier zult u dan sneller een nieuwe medewerker vinden.

Met een WordPress Onderhoudspakket kunt u zorgeloos ondernemen.

WordPress Onderhoudspakket

Overige maatwerk oplossingen

Het komt vaak voor dat ergens al een plugin en/of theme voor is bedacht maar die wilt u net weer iets anders hebben, zaken moeten toegevoegd en/of verwijderd worden. Veel plugins en theme zijn bedacht voor de grote groep en zijn daardoor heel erg universeel. Het is maatwerk om deze te laten voldoende aan u eisen en wensen maar dat is allemaal mogelijk.

Heeft u een probleem waar u een maatwerk oplossing voor nodig heeft? Neem dan gerust contact op en daag mij uit voor iets nieuws.