Maatwerk oplossingen website ontwikkeling

Voor elk probleem, concept, idee, specialiteit is wel een maatwerk oplossing te bedenken. Of het gaat om het oplossen van problemen of dat men niet de juiste plugin kan vinden voor wat men voor ogen heeft of men wil net iets anders, er is altijd wel een oplissing te bedenken.
Altijd wordt gezocht naar de beste oplossing voor de beste prijs dat veilig is, stupid proof, SEO vriendelijke en geoptimaliseerd is voor page speed.

Elke website en vooral het bedrijf erachter is anders en heeft andere eisen en wensen. Net als iedereen wilt ook u dat uw website of webshop origineel is. Voor heel veel standaard zaken zijn er standaard oplossing maar dat is meestal niet voldoende maar er zijn altijd maatwerk oplossingen te bedenken voor uw website of webshop.

Elke maatwerk oplossing is een nieuwe uitdaging en dat is wat het werk leuk maakt. Dus maakt u zich geen zorgen als de oplossing die u zoekt hier niet wordt genoemd. Misschien heeft u wel een heel nieuw concept dan is het zeker interessant voor mij om mee te denken en te helpen met mijn ervaring en kennis om de juiste maatwerk oplossing te bedenken.

Maatwerk oplossingen Website ontwikkeling freelance

Maatwerk oplossingen

Om een idee te geven van maatwerk oplossingen hier verschillende functionaliteiten en soorten websites waar ervaring mee is opgedaan verdeelt in groepen.

Algemeen

Er zijn veel maatwerk oplossingen die gebruikt kunnen voor veel verschillende soorten websites zoals:

En dit is nog maar een klein lijstje om het niet te lang te houden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Webshops

Webshops is waar de meeste maatwerk oplossingen voor worden bedacht. Denk aan bijvoorbeeld:

Voor veel producten zijn er speciale berekeningen nodig en die kunnen allemaal verwezenlijkt worden. Het is onmogelijk hier alle mogelijkheden voor op te noemen. Ik laat mij graag uitdagen voor iets nieuws.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen

Maatwerk plugins voor WordPress

Alhoewel er voor WordPress voor bijna alles wel een plugins is te vinden komt het toch regelmatig voor dat men niet precies vind wat men zoekt of zijn de bestaande plugin niet helemaal zoals men zou willen. Ook zijn er mensen die nieuwe idee├źn hebben en iets speciaals zoeken voor hun onderneming, ook daar zal men dan geen plugin voor kunnen vinden.

Als een plugin nog niet is gemaakt dan is het wel mogelijk er eentje te bouwen. In dat geval zal ik meedenken over de functionaliteit, benodigde optie en hoe dit getoond kan worden op de website.

Ook is het mogelijk om op basis van een plugin er speciale fnctionaliteiten aan toe te voegen. Dit komt regelmatig voor bij Webshops die gebouwd zijn met WooCommerce.

Maatwerk thema’s voor WordPress

Het komt regelmatig voor dat men niet de gewenste resultaten kan bereiken met bestaande premium of gratis thema’s voor WordPress. De beschikbare thema’s zijn in het algemeen gebouwd voor een zeer grote doelgroep en bevatten daarom veel zaken die men niet gebruikt wat de website wel weer langzamer kan maken. Deze thema’s zijn vaak ook minder veilig. En hetkan dan verstandig zijn om een eigen thema’s te laten bouwen.

Ook komt het voor dat men een nieuwe concept heeft voor een onderneming

Vacatures

Sinds Google Jobs nu ook voor Nederland toegankelijk is zijn hier ook vele maatwerk oplossingen mogelijk.

Uiteraard is het mogelijk een volledige vacaturebank op te zetten met koppelingen naar andere grote vacaturebanken en deze tegelijk ook goed op te zetten zodat de vacatures ook getoond kunnen worden op Google Jobs.

Maar als u een midden groot bedrijf heeft en regelmatig op zoek bent naar nieuwe werknemers dan is dat ook mogelijk. Er kunnen speciale templates gemaakt worden met veel mogelijkheden en instellingen en deze dan te laten weergeven op Google Jobs. Op deze manier zult u dan sneller een nieuwe medewerker vinden.

Met een WordPress Onderhoudspakket kunt u zorgeloos ondernemen.

WordPress Onderhoudspakket

Overige maatwerk oplossingen

Het komt vaak voor dat ergens al een plugin en/of theme voor is bedacht maar die wilt u net weer iets anders hebben, zaken moeten toegevoegd en/of verwijderd worden. Veel plugins en theme zijn bedacht voor de grote groep en zijn daardoor heel erg universeel. Het is maatwerk om deze te laten voldoende aan u eisen en wensen maar dat is allemaal mogelijk.

Heeft u een probleem waar u een maatwerk oplossing voor nodig heeft? Neem dan gerust contact op en daag mij uit voor iets nieuws.