Contact

Met onderstaand formulier kunt u vrijblijvend contact op nemen. Probeer u vraag en of opmerking zo kort en bondig te omschrijven. Geef aan in welke dienst u interesse heeft. Heeft u interesse in meerder diensten omschrijf dit dan in het bericht. Binnen 25uur zal er contact met u worden opgenomen.

Vergeet niet om een link mee te sturen zodat de website bekeken kan worden en direct gekeken kan worden naar de mogelijkheden. Dit is ook erg belangrijk om u een zo scherp mogelijk prijs te kunnen aanbieden voor als u een offerte wenst. Op deze manier kunnen we sneller tot actie komen.

Met een WordPress Onderhoudspakket kunt u zorgeloos ondernemen.

WordPress Onderhoudspakket

Ik doe mijn werk altijd met plezier en dat wil ik zo houden. Dus heeft u een leuke klus, project of een White Label voorstel neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Probeer u vraag of probleem zo kort en bondig mogelijk te omschrijven. Een link is altijd handig om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan

    Er wordt naar gestreefd om altijd binnen 24uur te reageren, zelfs in het weekend en op feestdagen. Heeft u binnen 24uur geen reactie ontvangen kijk dan eens in de ongewenste mail box of probeer het nog eens opnieuw.

    De privacy van uw persoonlijke en zakelijke gegevens worden serieus genomen. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor contact om de projecten zo goed mogelijk te laten verlopen en voor facturatie en meer niet. Voor meer informatie over hoe uw gegevens worden verwerkt, opgeslagen en bewaart kunt u ons privacy beleid bekijken. Voor vragen, neem gerust contact op.

    Na het versturen van uw bericht krijgt u een mailtje ter bevestiging. Als u binnen 24uur geen reactie heeft ontvangen kunt u deze mail beantwoorden om nogmaals contact op te nemen.