Joomla Website Ontwikkeling

Na WordPress is Joomla Website ontwikkeling het populairste cms om te gebruiken voor websites en webshops. Het gemak van een dergelijk cms, content management systeem, is de gebruikersvriendelijkheid waarmee men de website zelf kan onderhouden en beheren. Dit geeft men meer vrijheid om de website te verbeteren om bijvoorbeeld meer bezoekers en potentiƫle klanten te krijgen.

Het is ook mogelijk van Joomla een complete webshop te maken waar u uw producten kunt verkopen. Joomshopping is hier een goede oplossing voor. Joomla is helaas niet zo flexibel als WordPress maar ook voor Joomla zijn de mogelijkheden eindeloos.

Na oplevering van uw website staat u er niet alleen voor.
U kunt altijd rekenen op snelle en goede service.

Joomla Website ontwikkeling

Voor Joomla heb ik veel te bieden van het bouwen van een complete website in Joomla tot een complete webshop. Ook een bestaande Joomla website kan verbeterd worden door nieuwe functionaliteiten toe te voegen, de Joomla website responsive te maken zodat het goed te bekijken is met alle browsers en op tablets en mobiele telefoons. Ook kunnen problemen worden opgelost als er problemen zijn. Ik kan de website optimaliseren voor zoekmachines zodat u meer bezoekers krijgt en zo ook meer potentiƫle klanten kunt krijgen.

De prijzen voor Joomla Website ontwikkeling liggen iets hoger als voor WordPress omdat meer tijd kost om te ontwikkelen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en vraag naar de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen

Overige Joomla Website ontwikkeling

Als u een oude versie van Joomla heeft dan kan ik deze ook voor u upgraden naar de laatste versie. Veel programmeurs doen dit met een plugin maar dit doe ik altijd handmatig om problemen te voorkomen en om er zeker van te zijn dat alles goed gaat.

Het is ook mogelijk om elke bestaande website of webshop om te bouwen naar Joomla. In de meeste gevallen kunnen ook de artikelen en producten worden overgezet.

Joomla Website Ontwikkeling freelance