Website promoten

Je website promoten is erg belangrijk om hoog te kunnen scoren in Google en andere zoekmachines. Ten eerste is het erg belangrijk om bezoekers naar je website te halen. Dat is waar alles toch om draait? Je moet de mensen als het waren uitnodigen om je website te bezoeken of vertellen waarom zij juist jouw website moeten bezoeken of waarom jouw website beter zou zijn als die van een ander.

Iedereen zal denken dat zijn eigen website de beste is maar hoe denkt bijvoorbeeld Google daarover en nog veel belangrijker, “Hoe denk de bezoekers over jouw website?”. En vooral dit laatste is erg belangrijk. De mond tot mond reclame is de beste reclame die je kan hebben. Als je dus een goeie website hebt en je bezoekers denken daar hetzelfde over dan zullen zij jouw website weer bij anderen aanraden en maken ze dus voor jouw gratis reclame.

Zelf je website promoten is de beste manier om meer bezoekers te krijgen

Misschien zijn er al verschillende mensen die je website kennen en die ook terugkomen naar je website
maar je wilt natuurlijk bezoekers krijgen die voorheen nog nooit van je website hebben gehoord. Je moet er dus voor gaan zorgen dat anderen mensen horen en lezen over je website. Men moet van het bestaan van je website afweten voor ze je website zullen bezoeken.

SEO

Website ontwikkelaar en vooral internetmarketingbureaus zullen zeggen dat je alleen met SEO meer bezoekers kan krijgen. Dat is niet helemaal hoewel het wel een belangrijk onderdeel is maar met alleen SEO kom je er niet mee. SEO is zoekmachine optimalisatie en het woord zegt het eigenlijk al. Je moet je website optimaliseren voor zoekmachines zodat die je website kunnen beoordelen en indexeren. Maar alleen daarmee ben je er nog niet. Voordat een zoekmachine je website in de zoekresultaten toont zal je toch eerst moeten bewijzen dat jouw website dat ook waard is.

Zoekmachines hebben allemaal hun eigen manier om je positie te bepalen in de zoekresultaten. Het belangrijkste voor hun is dat zij bij elke zoekopdracht de beste mogelijkheden tonen en de allerbeste natuurlijk boven aan. Zaken waar zoekmachines onder andere naar kijken is het bezoekersgedrag. Voordat zoekmachines dit kunnen beoordelen zal je dus eerst bezoekers moeten hebben. Deze bezoekers krijg je door je website te promoten.

Hoe je website promoten

Je moet er dus eerst voor zorgen dat je bezoekers krijgt via andere kanalen dan zoekmachines. Om dit te bereiken kan je verschillende methodes gebruiken. Zo kan je online ook nog eens je website promoten en dit kan bijvoorbeeld op de volgende manieren:

Het meeste komt er op neer dat je backlinks moet creëren naar je website e hiermee bezoekers naar je website haalt. Backlinks zijn links op andere websites die naar jouw website linken. Voor Google is dit ook een belangrijke factor om je website te beoordelen want hoe meer backlinks je hebt de belangrijker lijkt je website te zijn en dus kom je hoger in Google.

Kopen van Backlinks

Er zijn een heleboel mensen die soms wel duizenden backlinks voor je kunnen creëren. Dit zal je tegen werken want het is namelijk ook belangrijk dat je links op websites staan met een goeie reputatie en hetzelfde onderwerp als jouw website.
Bedenk maar eens waarom een link naar een website over voetbal op een webshop van dameskleding interessant zou zijn. Ook hier kijkt Google naar.

De bekende linkfarms die alleen maar vol staan met allerlei links worden steeds minder serieus genomen. Als je links alleen maar op dit soort websites voorkomen dan zal Google je hiervoor straffen met een lagere of geen positie in de zoekresultaten.

Website promoten Freelance website ontwikkeling

Je website promoten

Als je meer bezoekers wilt en je wilt hoog scoren in Google dan zal je er voor moeten zorgen dat mensen weten dat je website bestaat. Laat je niet oplichten door mensen die zeggen dat ze je een nummer 1 positie in Google kunnen bezorgen want ook al lukt het ze het zal je website geen goed doen. Eerlijk duurt het langst en is ook het beste. Maak een website voor je bezoekers en niet alleen voor Google want het zijn de bezoekers die er uiteindelijk voor zorgen dat je internet business groeit en winstgevend is.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen

Zelf je website promoten is gratis meer bezoekers naar je website halen. Vaak leer je hier weer een hoop van omdat je veel op andere websites moet surfen. Het is een hop werk maar het is zeker de moeite waard.

Promotie en reclame zijn lastige zaken om het echt goed te doen. Ik zeg zelf altijd, blijf jezelf, doe je best een zo goed mogelijk product te leveren en respecteer de mensen. Overdrijven heeft geen zin, uiteindelijk val je dan toch door de mand, met de gevolgen van dien. Maar verlegen doen heeft ook geen zin. Zorg dat je zeker overkomt en duidelijk zoals iedere professioneel dat zou moeten doen. Dit zal je waarschijnlijk logisch klinken maar zo werkt het ook op het internet.

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste..!!

Reageer

E-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*
*