Xplorhonduras

Xplorhonduras is een responsive WordPress website met verschillende zaken over het prachtige land Honduras in Midden Amerika. Op deze website kan men informatie vinden van de geschiedenis tot cultuur en toerisme van Honduras. De website groeit zeer snel door de zeer goeie zoekmachine optimalisatie en de passie van de schrijfster die regelmatig nieuwe artikelen, foto’s en video’s toevoegt.

De eerste website in blogger heb ik ook mogen ontwikkelen. Zo is het hele ontwerp van de website en alle onderdelen door mij gedaan. Ook het programmeren in de blogger website. Nu de website zo snel groeide was het nodig om de website nu echt professioneel uit te voeren. Het is een snel groeiende website waar niet alleen de bezoekers aantallen snel van groeien maar ook de hoeveelheid interessante artikelen. Daarom hebben we er voor gekozen om de website over te zetten van blogger naar een responsive WordPress website.

In de responsive WordPress website heb ik de kleuren wit en enkele blauw tinten gebruikt waarmee de website een fris uiterlijk heeft gekregen. Dit zijn de kleuren van de Hondurese vlag.

Xplorhonduras WordPress SEO responsive webdesign

De responsive WordPress website moest ook voorzien worden van social media en moest makkelijk adsense blokken kunnen toevoegen. Hiervoor heb ik een speciale optiepagina toegepast waarmee men eenvoudig de social media kan configureren. Zo is er mogelijkheid om te liken via facebook, tweets te plaatsen op twitter. Het belangrijkste is de mogelijkheid om te delen. De klant heeft nu 23 opties van sociale netwerken waar bezoekers de pagina mee kunnen delen. Er is ook de optie om de pagina’s te mailen naar anderen.

Met een WordPress Onderhoudspakket kunt u zorgeloos ondernemen.

WordPress Onderhoudspakket

Adsense blokken voor responsive WordPress

Voor de Adsense blokken is er een aparte optiepagina waar men voor elk blok op de website eenvoudig een Adsense script kan plaatsen. Zo is het super eenvoudig om adsense te plaatsen, aan te passen en te verwijderen. Hier is direct ook rekening gehouden met mobiele apparaten als mobiele telefoons en tablets.

SEO, zoekmachine optimalisatie

Voor SEO, zoekmachine optimalisatie, zijn verschillende zaken gebruikt met het idee om de website overzichtelijker te maken, sneller, makkelijker om te navigeren op de website. Hier naast heeft de klant ook alle adviezen en tips opgevolgd om de website een extra boost te geven voor de zoekmachine optimalisatie en dit heeft vruchten afgeworpen, de website heeft tegenwoordig dagelijks enkele duizende bezoekers, regelmatig meer dan 10.000 pageview per dag tot 20.000 pageviews per dag. Daar kunnen velen alleen maar van dromen.

De responsive WordPress website is nu voor bezoekers overzichtelijker en het ziet er niet meer uit als een blog maar als een professionele website. Dankzij het nieuwe ontwerp is de website ook sneller geworden.

Responsive WordPress

Een responsive WordPress website is een website die zich automatisch aanpast aan de afmetingen van het beeldscherm waar de website mee bekeken wordt. Zo zal de website er op een tablet en mobiele telefoon er iets anders uit zien maar het past altijd netjes op het scherm.
Wordpress is een systeem dat zich makkelijk responsive laat maken. Op zich kan dat met elke website maar door de opzet van het theme bied is vele voordelen om het makkelijker en mooier te maken.

Heeft u een bestaande website die u wilt overzetten naar een responsive WordPress website. het maakt eigenlijk niet uit welke systeem men gebruikt. Elke website kan ik voor een zeer scherpe prijs responsive maken. Wilt u een WordPress website laten ontwikkelen dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem. Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat u verrassen door de prijzen en mogelijkheden.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen