Realestate Honduras

Deze klant wilde een WordPress advertentie website maar niet zomaar een website. De website was bedoeld voor makelaars en vooral particulieren die zonder makelaar hun huis of pand wilden verkopen. De klant wilde geld verdienen door adsense op de website te plaatsen. In de toekomst zou men willen dat mensen betalen voor het plaatsen van de advertentie. Een interessant concept waar ik mijn tanden wel in wilde zetten.

Met een WordPress Onderhoudspakket kunt u zorgeloos ondernemen.

WordPress Onderhoudspakket

Iedereen kan nu een advertentie plaatsen. Deze zal eerst gecontroleerd worden door de klant voordat het wordt gepubliceerd. Dit was om te voorkomen dat men gaat spammen en makelaars er te veel misbruik van zouden maken.

Alle opties zijn aangepast zodat men perfect alle belangrijke gegevens kan invullen. Niet alleen de locatie en de prijs maar maar men tot de kleinste details opgeven. Dit is afhankelijk van de categorie waar men voor kiest. Dat bepaald welke details nodig zijn voor de advertentie.

De klant was erg te vrede over de website en snel was het een succes. Particulieren en makelaars begonnen al snel met het plaatsen van advertenties.

Bienes y raices WordPress advertentie website

WordPress advertentie website

Voor deze website is gekozen voor een bestaand WordPress theme en deze aan te passen voor de advertenties en adsensen. Het grootste deel van de website werd verbouwd naar de wensen van de klant. Zo werden de Google maps gebruikt zodat men direct de locatie kon bekijken en eventueel een route zouden kunnen plannen.

Het is wel duidelijk bij dit project dat WordPress erg flexibel is en dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Bent u geïnteresseerd in een WordPress advertentie website of heeft u een ander concept. Neem contact op zodat ik kan meedenken en helpen om uw website te bouwen voor een betaalbare prijs.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen