Honduras Natural

Hier gaat het om een blog over de natuur in Honduras. Erg interessant onderwerp dus ik was wel bereid om hier aan mee te mogen werken. Er is heel veel te schrijven over de natuur in Honduras en de klant blijkt ook nog eens een goede schrijver te zijn. De website ontwerpen was waar we mee moesten beginnen.

WordPress Website ontwerpen

Voor deze website zijn we met niets begonnen en moest zelfs de Website ontwerpen. Omdat het over natuur gaat was de kleur groen al gauw gekozen. De rest ging eigenlijk vrij soepel en snel werd een compleet ontwerp gemaakt. Website ontwerpen hoeft niet zo moeilijk te zijn, als je maar weet wat je wilt.

Hierna is begonnen om hiervoor een heel nieuw WordPress theme te bouwen. Het WordPress theme moest voldoen aan verschillende eisen. Het was een blog en men wilde Adsense gebruiken om er wat extra centjes mee te verdienen. Verder moest de website geoptimaliseerd worden voor SEO, zoekmachine optimalisatie. En uiteraard moest de website goed te bekijken zijn op alle apparaten. Uiteindelijk werd het een volledige WordPress blog dat makkelijk was te onderhouden en beheren door de klant.

Bouwen Adsense WordPress blog responsive Website ontwerpen seo Honduras natural

Met een WordPress Onderhoudspakket kunt u zorgeloos ondernemen.

WordPress Onderhoudspakket

WordPress onderhoud

De klant had er direct voor gekozen de website te laten onderhouden zodat de klant zich kon concentreren op het schrijven voor het blog. Hoewel de website geheel was geoptimaliseerd voor SEO was het wel nodig om nog wat extra adviezen te geven over het schrijven van goed SEO teksten.
Uiteindelijk heeft deze klant heel veel bezoekers gekregen op de website en hopelijk zal dat ook zo blijven want de website is de moeite waard.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen