Emigreren.nu

Emigreren.nu is een website om mensen die willen emigreren te helpen met informatie en tips over emigreren. De website van “ik wil emigreren” moest overgezet worden van het ene domein naar de andere. Men was niet echt tevreden over de snelheid van de website en wilde deze sneller hebben en de andere website wilde men gebruiken voor verkooppagina’s.

Ik kon de oude Joomla website ook aanpassen en sneller maken maar voor deze website was het veel verstandiger om een WordPress template te ontwikkelen die voldeed aan alle eisen en wensen.

Het gehele ontwerp was in het begin over genomen maar na een tijdje bleek dat het toch beter was om ook het ontwerp voor dit WordPress template helemaal aan te passen en een modern jasje te geven met nieuwe zaken als social media, adsense reclame blokken een een responsive WordPress template. Hier was de website helemaal klaar voor de toekomst. Ook is er een forum aan toegevoegd en is er een nieuwsbrief aan toegevoegd.

Emigreren nu WordPress responsive zoekmachine optimalisatie

Voor mij was dit een heel leuk project om te doen omdat er veel verschillende zaken samen kwamen zoals grafisch ontwerpen, ontwikkelen van de WordPress template. De completer een project de leuker het is voor mij maar ook beter voor de klant want dit is goedkoper en ik heb zo niets te maken met andere die andere manieren van werken en ontwerpen hebben.

Met een WordPress Onderhoudspakket kunt u zorgeloos ondernemen.

WordPress Onderhoudspakket

De website met de door mij ontwikkelde WordPress template heeft ondanks het overzetten van het ene naar het andere domein een grote stap gemaakt met het verkrijgen van meer bezoekers. De website is in de tijd erg gegroeid tot ongeveer 1000pageviews per dag en met adsense werd er ook nog iets verdiend, niet veel maar toch iets.

Helaas ging het begin 2015 verkeerd en lukte het iemand om door de beveiliging te komen en iets te installeren dat mailtjes verstuurde. Gevolg was dat de slechtste hosting van Nederland, mijndomein, de website had gesloten en hun reclame hadden geplaatst. Verder deed mijndomein niets om maar te helpen en kon er bijna niet gewerkt worden aan de de website en de WordPress template waardoor uiteindelijk dankzij mijndomein de website werd verziekt en het inkomen is vernietigd naar nul. Jaren werken naar de maan door slechte hosting van mijndomein, de slechte service heeft het alleen maar erger gemaakt terwijl ze moeten helpen. Wees voorzichtig als je een website wilt laten hosten.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen

WordPress template

Veel mensen kopen een WordPress template omdat men denkt dat dat beter en goedkoper is maar eigen is dat niet waar. Helaas willen veel mensen het niet inzien maar een gekocht WordPress template heeft vaak veel meer dan je nodig hebt en dit kan slecht zijn voor je website omdat deze hierdoor langzamer wordt. Ander probleem is dat als je een WordPress template koopt dat erg populair is dat hackers zullen proberen om het te hacken en daar kan je behoorlijk wat problemen door krijgen, en nog veel meer als je ook je website host bij mijndomein, slechtste webhosting van Nederland.
Het voordeel om je WordPress template helemaal te laten ontwikkelen is dat je een template krijgt dat origineel is en helemaal op maat zal zijn voor je website.

Ik heb al met heel veel verschillende WordPress template gewerkt maar heb de voorkeur om mijn eigen WordPress template te gebruiken en daarbij kan ik hiermee heel veel extra’s bieden die veel andere templates niet bieden.
Wil je een speciaal WordPress template laten ontwikkelen of wil je een bestaande WordPress template laten aanpassen aan je eisen en wensen vraag dan een offerte aan en je zal je verbazen over de mogelijkheden en de prijzen.