Autoslopen

Wat zegt de klant? Een testimonial

Cornelis heeft voor ons een adsense website in wordpress gebouwd, waarbij hij alle teksten zelf heeft geschreven en SEO geoptimaliseerd heeft. De site levert ons nu maandelijks 50 euro op en dit is stijgende. Daarnaast heeft Cornelis een Directory ingebouwd, waar autosloperijen zich kunnen aanmelden. Uiteindelijk zal dit een betaalde gedeelte worden op de website. We zijn kortom erg tevreden over de diensten van Cornelis. Prijzen zijn zeer scherp en je weet altijd dat hij zal leveren wat je nodig hebt en daarnaast ook zelf altijd goed kan meedenken.

Autoslopen WordPress adsense internetmarketing seo teksten

Met een WordPress Onderhoudspakket kunt u zorgeloos ondernemen.

WordPress Onderhoudspakket

Teksten schrijven voor zoekmachine optimalisatie

Voor deze website zijn alle teksten herschreven voor SEO, zoekmachine optimalisatie. De bestaande teksten waren nog net goed genoeg en de klant wilde hoger scoren in de zoekresultaten van Google.

Bouwen responsive WordPress

Voor deze website is een bestaand theme gebruikt maar deze is helemaal verbeterd voor alle apparaten. Responsive website ontwikkeling is om er voor te zorgen dat de website goed is te bekijken op zowel de desktop als op tablets en telefoons. Hierbij is het belangrijk dat men overal dezelfde indruk krijgt en meer vertrouwen heeft in de onderneming achter de website.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen

Tegenwoordig spreekt men veel over mobile first, dat wil zeggen dat eerst gekeken met worden naar het uiterlijk op de telefoon. Dit is omdat men meer en meer gebruikt maakt van de telefoon om een website te bekijken. Men moet echter niet vergeten dat de meeste aankopen gedaan worden via de desktop dus beide zijn even belangrijk.