Activated Carbon Industries

Voor dit project werd ik benaderd vanwege mijn teksten over dropshipping en internet marketing. Deze klant had contacten met bedrijven die voor dit dropshipping project in aanmerking kwamen. Van de contacten werd er 1 gebruikt voor het opzetten van de website en worden de andere gebruikt als reserve om de klanten altijd van dienst te kunnen zijn. Dit was een zeer goeie beslissing van de klant.

Voor het maken van de website is het webdesign ontworpen naar de wensen van de klant. Ook, is het logo, bulletpoint, knoppen en iconen speciaal voor de klant ontworpen. In dit project heb ik alles gedaan. De gehele website van webdesign en ontwerpen van logo tot het maken van het WordPress theme en alle web onderdelen en de opbouw van de website, het SEO plan bepaald voor de website, de teksten van de fabrikant voor dropshipping overgenomen en waar mogelijk geoptimaliseerd voor SEO. Ook alle foto’s en afbeelding zijn geoptimaliseerd voor SEO.
Wordpress is ge├»nstalleerd met het nieuwe WordPress theme en verschillende plugin’s en het geheel geconfigureerd.

Voor de SEO optimalisatie hebben we pagina structuur, keywords, teksten, de code, de foto’s en afbeelding geoptimaliseerd voor SEO en hebben we zoekmachine vriendelijke url’s toegepast. Het webdesign voor de WordPress website voor dropshipping ook ook gebaseerd op zoekmachine optimalisatie en bezoekersvriendelijkheid. Ook hebben we geprobeerd de website zo snel mogelijk en overzichtelijk mogelijk te maken om de website bezoekers vriendelijk te maken.

Voor deze website heb ik naast het webdesign ook een kleine slideshow geplaatst, maar een kleintje omdat dit niet altijd een goeie oplossing is voor de page speed van de website en dus ook niet voor SEO optimalisatie en de bezoekersvriendelijkheid van de website.

Activated Carbon Industries WordPress webdesign seo

Met een WordPress Onderhoudspakket kunt u zorgeloos ondernemen.

WordPress Onderhoudspakket

Na afloop is de website aangemeld bij de bekende zoekmachines als Google en Bing en hebben wij met de klant een contract afgesloten om als webmaster op te treden en de website te onderhouden en de promotie, SEO, voor de website te doen. Het webdesign van de wordpress website voor droppingshipping was geheel naar wens

Probleem van dit project was dat alle teksten erg technisch zijn en voornamelijk omschrijvingen zijn van chemische producten met formules, dit is niet makkelijk te optimaliseren voor SEO maar met enkele kleine wijzigingen en verbeteringen in de linkstructuur is het gelukt de website te optimaliseren voor SEO.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen