WordPress onderhoudspakket aanvragen

Heeft u interesse in een onderhoudspakket om uw website altijd up-to-date en online te houden. Belangrijkste is dat als er een probleem is dat het dan direct wordt verholpen. Er wordt getracht dit te doen zo dat bezoekers hier zo min mogelijk last van hebben. Wilt u een WordPress onderhoudspakket aanvragen vul dan onderstaand formulier in en u krijgt binnen 24uur een reactie

Met het WordPress onderhoudspakket heeft u altijd een vakkundige specialist die heel snel al uw problemen kan verhelpen. Met meer dan 10jaar ervaring in de ontwikkeling van WordPress websites, webshops en meer heeft u zo een hoop kennis en ervaring in handbereik.

Vergeet niet om een link mee te sturen zodat de website bekeken en getest kan worden. Zo kan direct gekeken kan worden naar de mogelijkheden en mogelijke probleem puntjes. Dit is erg belangrijk voor als u een WordPress onderhoudscontract wilt aanvragen. Op deze manier kunnen we sneller tot actie komen.

Er wordt naar gestreefd om altijd binnen 24uur te reageren, zelfs in het weekend en op feestdagen. Heeft u binnen 24uur geen reactie ontvangen kijk dan eens in de ongewenste mail box of probeer het nog eens opnieuw.

De privacy van uw persoonlijke en zakelijke gegevens worden altijd serieus genomen. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor contact om de projecten en onderhoud zo goed mogelijk te laten verlopen en voor facturatie en meer niet. Voor meer informatie over hoe uw gegevens worden verwerkt, opgeslagen en bewaart wirdt kunt u ons privacy beleid bekijken. Voor vragen, neem gerust contact op.

De link is nodig om de website te kunnen bekijken en te analyseren. Op basis hiervan krijgt u zo snel mogelijk een korte uitleg met vragen en of opmerkingen.

Uiteraard kunt u ook bij mij terecht voor maatwerk oplossingen, website en of webshop ontwikkeling, SEO, page speed en veel meer. Als het net een beetje anders moet dan bent u hier op het juiste adres.

WordPress onderhoudspakket aanvragen Freelance website ontwikkeling

WordPress onderhoudspakket aanvragen