Storymanagement

Deze klant had nog een website geheel in HTML en wilde deze overzetten naar een responsive WordPress blog. Een website die de klant zelf kan beheren en onderhouden. Storymanagement is een website over hoe manager in het algemeen het vertellen van een verhaal kunnen gebruiken om beter over te kopen bij personeel en klanten. Een verhaal kan altijd effectief zijn. De truc is dat het niet saai moet zijn en de mensen boeit aan wie je het vertelt.

Met een WordPress Onderhoudspakket kunt u zorgeloos ondernemen.

WordPress Onderhoudspakket

HTML website naar responsive WordPress blog

Er hoefde in dit geval niets te veranderen aan het ontwerp. Dit moest geheel hetzelfde blijven maar wel responsive gemaakt worden. De klant begreep goed dat het tijd werd om ook de gebruikers van telefoons en tablets te bereiken.

Om dit te realiseren was het nodig een geheel nieuwe WordPress theme te bouwen speciaal voor dit ontwerp. Op die manier was het makkelijk om het direct ook responsive te maken en te optimaliseren voor zoekmachine. Ook heb ik direct social media kunnen integreren.

De website was een html website en dus een statische website met enkele pagina’s. Deze keer moest er ook direct een blog bij geplaatst worden. De klant wilde dagelijks een kort verhaaltje vertellen en noemde het daarom het 20seconden blog. Leuk voor de bezoekers en interessant voor zoekmachine optimalisatie. Door een goed blog te maken en daar interessante artikelen te schrijven zorg je er voor dat bezoekers terug komen. En dat is het voordeel voor SEO, zoekmachine optimalisatie.

Erik Mathlener storymanagement WordPress responsive blog zoekmachine optimalisatie

Om het blog nog interessanter te maken en verder te optimaliseren voor SEO heb ik er ook nog eens gerelateerde artikelen bij geplaatst. Dit is weer handig om mensen op je website te houden en meerdere pagina’s te bekijken. Ook dit is iets dat meetelt voor SEO. Zoekmachines als Google kijken hier naar en gebruiken dit ook voor het bepalen van je positie in de zoekresultaten.

Page speed WordPress

Omdat ik deze keer alles moest ontwikkelen kon ik direct ook de page speed van de website verbeteren. De klant was zeer te vrede over het resultaat en bezorgde mij enkele nieuwe klanten.

Helaas hebben ze de website veranderd en nu is page speed verdwenen. Veel mensen maken de fout dat ze de voorkeur geven aan een mooie website boven een snelle website die wel wordt bekeken. Tegenwoordig wacht men niet meer tot een website wordt geladen. Wordt hij te langzaam geladen dan haken ze af en zoeken ze verder. Dus, dan heb je nog een mooie website, maar als het niet wordt bekeken dan heb je daar niets aan.

Bent u geïnteresseerd in een responsive blog in WordPress of Joomla of wilt u ook uw website zo snel mogelijk maken door page speed en Web Vitals te verbeteren, neem dan contact. Vraag naar de mogelijkheden en laat u verbazen door de betaalbare prijzen.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen