Social concepts

Social concept is een website die hulp en diensten aanbied op het gebied van Social media. Omdat het steeds belangrijker wordt voor de vindbaarheid van een website is dit een goed concept.

WordPress theme aanpassen

Deze opdracht kwam binnen omdat men een theme had gekocht voor WordPress. Deze bleek niet helemaal te werken zoals men wilde en op zich is dit een makkelijke en goedkope oplossing voor wie een WordPress website wil. Het kopen van een WordPress kan goedkoper zijn dan een complete theme te laten bouwen naar wens.

Deze klant had gekozen voor een responsive theme met betalingsmogelijkheden en de bedoeling is om via deze website pakketten te verkopen voor Social Media SEO. Zoals vele weten is Social media een vorm van SEO. Een manier om meer bezoekers naar de website te trekken. Voor Google en de meeste zoekmachines niet echt belangrijk in directe zin maar omdat het bezoekers trekt heeft het ook invloed op de pageranking.

Social media Dooppy WordPress webdesign

Met een WordPress Onderhoudspakket kunt u zorgeloos ondernemen.

WordPress Onderhoudspakket

In het begin leek dit een grote klus want meestal hebben de themes die men kan kopen een hoop bugs en moeten ze altijd aangepast worden. Deze keer was het zo slecht nog niet en ook was het responsive goed opgezet.

Naast dat ik het ontwerp van de theme had aangepast heb ik ook het menu aangepast en de gehele structuur van de pagina’s verbeterd. Ook heb ik alle overtollige code verwijderd om de page speed van de website te verbeteren.
De opdracht gever was niet blij met de betaalmogelijkheden die dit theme heeft en dus heb ik ook die verwijderd en vervangen voor een betaalmogelijkheid via paypal.

De klus

Een klus waar ik normaal 2 dagen voor zou nemen was deze keer in een dag gereed en de klant blij met deze besparing want zoals gebruikelijk reken ik niet meer dan nodig is. Nu is er een nieuwe website die Social media pakketten aanbied voor andere websites en bedrijven die dit wensen.

Na afloop heeft de klant de naam van de website veranderd in Dooppy. De website is nog niet echt online maar hopelijk heeft deze klant binnenkort alles klaar om helemaal online te gaan. Dan kan de klant beginnen met het verkopen van Social Media pakketten met zijn nieuwe aangepaste responsive wordpress website.

Social media

Social media wordt met de dag belangrijker. Wie maakt er nog geen gebruik van om in contact te blijven met vrienden en familie. Social media kan voor een bedrijf / website, nog veel meer bieden dan alleen maar contact onderhouden. Bedrijven kunnen communiceren met hun bestaande klanten, meer potentiƫle klanten aantrekken en zo het bedrijf nog meer laten groeien.
Je ontkomt dus niet meer om social media toe te passen in je website en bedrijfsstrategie.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen