ineeds

Responsive magento webshop

Magento is een zeer krachtig systeem voor webshops. Deze klant gebruikte dit graag en wilde een nieuwe Magento webshop hebben en deze keer voor accessoires voor telefoons. Belangrijk was dat deze webshop ook nog eens responsive zou zijn en geoptimaliseerd voor zoekmachine.

Dit was een leuk project om te doen want Magento is complex en dat maakt het alleen maar interessanter. Het resultaat was uiteindelijk ook erg mooi en de klant was er zeer te vrede over.

Het optimaliseren van de webshop voor zoekmachines was eventjes wennen met Magento maar ook dat is uiteindelijk helemaal goed gekomen. Ook hier is de klant erg te vrede over. Nu hopen dat de klant nog meer Magento webshop wilt die ik mag bouwen voor hem.

Ineeds Magento webshop responsive website ontwikkeling

Wat zegt de klant? Een testimonial

Voor onze handel in iphone hoezen, ipad cases en alle overige accessoires die wij te koop aan bieden in ons fysieke winkel, wilden we daarnaast ook een professionele webshop hebben. We hadden eerst een proefabonnement genomen bij seoshop.nl, maar uiteindelijk kwamen we erachter dat we een gedeelte van ons winst moesten inleveren en ook nog eens voor elke uitbreiding maandelijks extra tientallen euro’s bij moesten betalen. We hebben toen besloten om te kiezen voor de aller beste Ecommerce software en dat was in ons ogen een Magento webshop. Het is niet voor niets dat Zalando en Nike ook op Magento draaien en we wilden daarom vanaf het begin de beste van de beste hebben.

Gelukkig leerden we Cornelis kennen, die al heel wat ervaring had met het opzetten van Magento webshops, en hij heeft voor ons een geweldige magento webshop kunnen bouwen. We zijn nog bezig met de puntjes op de i te zetten, en hopen dat we binnenkort al online actief kunnen zijn. We hebben nu voor een eenmalige investering een complete webshop. Dit bespaart ons maandelijks minimaal 100 euro en betalen nu alleen maar de kosten voor de snelle hosting en domeinnaam van 9,95 euro per maand.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen