Nederland-suriname.nl

Zoekmachine optimalisatie WordPress of wel beter gevonden worden in Google is niet altijd even makkelijk als het lijkt en zo bleek dat ook bij deze klant. De WordPress website bestond al enkele jaren maar kreeg nog steeds niet de gewenste hoeveelheid bezoekers en ook in Google scoort de website niet hoog.

Toen werd ons gevraagd om eens te kijken wat wij konden doen om de website te optimaliseren voor zoekmachines, SEO. Eerst hebben wij een gratis zoekmachine optimalisatie WordPress SEO check gedaan waaruit voor ons al veel zaken naar boven kwamen om de website te optimaliseren voor zoekmachines maar ook om de structuur te verbeteren om de internet ervaring van bezoekers te verbeteren.

Met een WordPress Onderhoudspakket kunt u zorgeloos ondernemen.

WordPress Onderhoudspakket

Uiteindelijk heb ik toen de opdracht gekregen om te adviseren over zoekmachine optimalisatie WordPress, dit om de kosten te besparen. Ik heb toen verschillende adviezen gegeven maar ook heb ik duidelijk verteld de website sneller te maken en foto’s te bewerken om ze beter geschikt te maken voor het internet.

Helaas heeft de klant niet veel van onze adviezen voor zoekmachine optimalisatie WordPress gebruikt. Hierdoor scoort de website dan ook niet heel erg hoog in Google maar met alle aanpassing die men heeft gedaan om de website te optimaliseren voor zoekmachines is de ranking in Google zeker verbeterd. Als men wilt kan men een top positie krijgen in Google als men meer mijn adviezen zou volgen.

WordPress zoekmachine optimalisatie Nederland Suriname

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen

zoekmachine optimalisatie WordPress

De zoekmachine optimalisatie is eigenlijk vrij eenvoudig als men de adviezen opvolgt en een beetje moeite wil doen om de website ook echt te promoten. Voor zoekmachine optimalisatie kan ik heel veel betekenen. WordPress is een perfect cms om te optimaliseren voor SEO. Maar ook om de website gebruikersvriendelijker te maken en te zorgen dat er meer mensen naar de website komen. EN dat men meer pagina’s op de website bekijken en dat bezoekers weer terug komen.

Als men door mij een WordPress website laat maken zal de website altijd makkelijk te optimaliseren zijn voor SEO. IK kan ook vele extra opties bieden die zeker zullen zorgen dat er meer bezoekers komen.
Vraag vrijblijvend een offerte aan en vraag naar de mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie WordPress.