Moonen Congresorganisatie

Deze klant wilde hun website ombouwen van html naar WordPress. Moonen congresorganisatie is een bedrijfje dat zich gespecialiseerd heeft in het organiseren van congressen en bijeenkomsten. Voor grote en kleine congressen kan men bij deze zeer professionele onderneming terecht.

Deze klant kwam bij mij omdat een andere klant mij had aangeraden want zij wilde dat de website van html naar WordPress zouden worden omgezet en wilde de website responsive hebben, het zelf bij kunnen houden en natuurlijk ook SEO optimalisatie voor de hele website.

Om het ging om het omzetten naar WordPress was webdesign niet nodig. Ik heb dus speciaal hiervoor een responsive WordPress theme ontwikkeld waarbij ik heb geprobeerd om de website net zo snel of sneller te maken dan de oude website. Een website in html is nog op de oude manier maar maakt een website erg snel omdat er geen heel content management systeem achter zit. Dat was een leuke uitdaging maar de website moest ook in twee talen, Nederlands en Engels, gemaakt worden.

Moonen WordPress responsive zoekmachine optimalisatie

Het was geen makkelijk ontwerp maar uit eindelijk heb ik de website van html omgebouwd voor WordPress omgebouwd en daarna geprobeerd Page Speed te verbeteren. Deze website laad snel door simpliciteit en omdat ik alle overbodig onderdelen verwijderd heb.

Dit was een leuk project om te doen omdat het een zeer plezierige samenwerking was. Ook de uitdaging om de website in WordPress sneller te maken dan de HTML website was interessant.

Met een WordPress Onderhoudspakket kunt u zorgeloos ondernemen.

WordPress Onderhoudspakket

Omzetten website in php of html naar WordPress website

Hebt u een html of php website en wilt u die omzetten naar een WordPress website dan bent u op het juiste adres. Om een website van html naar WordPress om te bouwen kan ik het bestaande ontwerp overnemen en eventueel verbeteren. Ik zal dan ook een speciaal theme, template, maken om de transformatie van html naar WordPress zo perfect mogelijk te laten verlopen.

Wilt u uw website in php of html laten ombouwen naar WordPress, vraag dan nu gelijk een offerte aan en wacht niet langer want WordPress bied heel veel extra voordelen, alleen al het zelf kunnen beheren van de website is iets wat steeds meer mensen willen maar wat denkt u ervan om de website direct ook responsive te maken zodat men de website ook op alle mobiele apparaten kan bekijken en SEO, zoekmachine optimalisatie om uw website die positie in de zoekmachines te geven die het verdient.
Vraag hier onder vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden of laat u door mijn prijzen verrassen door een offerte aan te vragen.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen