Mastermind universiteit

Deze klant had een nieuw idee op het gebied van internetmarketing en wilde internetmarketing mengen met een sms-dienst. Omdat ik daar al goeie ervaringen mee had leek het mij een interessant project. De omschrijvingen in het begin waren een beetje vaag en ik kreeg verschillende voorbeelden en een heleboel eisen.

Enkele zaken waren voor ons duidelijk. De website moest lijken op die van internetmarketing met een optin-formulier in de header. Het logo, en de header met het navigatiemenu moest gescheiden zijn van de rest van de pagina. De kleuren die men wilde gebruiken waren grijs, rood en zwart. Ook moesten er verschillende verkooppagina’s bij komen. De sms-dienst moest erin verwerkt worden en er moesten verschillende grafische ontwerpen gemaakt worden voor banners, logos en dergelijke.

Met een WordPress Onderhoudspakket kunt u zorgeloos ondernemen.

WordPress Onderhoudspakket

Wij moesten helaas drie maal de internetmarketing WordPress website helemaal aanpassen omdat de klant er niet uit kon komen welke kleuren men precies wilde. Uiteindelijk is gekozen voor donker rood met blauw. Omdat de klant alles zo origineel mogelijk wilde hebben wij zelfs speciale bullet points ontworpen voor de verkooppagina’s en allerlei kleine en grote grafische werkzaamheden.

Uiteindelijk heb ik de gehele internetmarketing WordPress website helemaal gebouwd zodat de klant alleen nog maar hoefde te schrijven voor het blog. Zelfs enkele standaardpagina’s hebben wij geplaatst en de menu structuren aangebracht zodat deze klant alleen nog maar hoefde te denken over de rest van de inhoud van de website. De website is in opbouw en wij wensen de klant dan ook heel veel succes toe.

Master Mind University WordPress website ontwikkeling

internetmarketing WordPress

Internetmarketing is kort gezegd geld verdienen met internet. Je kan een webshop laten maken en producten van jezelf of van anderen verkopen maar je kan ook een blog beginnen of een informatieve website waar je wat geld verdient aan de reclame ruimte die je aanbied. Er zijn zo vele manieren om geld te verdienen met internet maar als u meer informatie heeft om misschien een goed concept hebt dan is het verstandig dit te bespreken en te kijken of wij hier samen iets van kunnen maken. Met samen bedoel ik natuurlijk dat ik help door mee te denken en te adviseren en uiteindelijk zal ik dan ook de gehele website bouwen.

Hebt u een interessant internetmarketing WordPress idee, neem contact op. Ik kan u advies geven en mee kan denken om van uw internetmarketing WordPress idee een succes onderneming te maken.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen