Master change skills

Uitbreiden responsive WordPress theme

Aanpassen WordPress theme wat Masterchangeskills eiste voor hun website. Er waren verschillende eisen. Ten eerste verschillende zaken voor het ontwerp en uitstraling van de website. Daarbij moest de website ook responsive worden gemaakt. Dit betekend dat de website zo goed is te bekijken op alle apparaten en browsers. Dits is belangrijk voor de bezoekers vriendelijkheid en vertrouwen van de bezoekers.

Met een WordPress Onderhoudspakket kunt u zorgeloos ondernemen.

WordPress Onderhoudspakket

Daarbij moest het theme ook geoptimaliseerd worden voor SEO, zoekmachine optimalisatie. Iedereen wil beter gevonden worden natuurlijk. Hier ging het om aanpassingen in het theme en niet in teksten en dergelijken. Uiteraard heb ik de mensen wel voorzien van voldoende informatie om zelf goed SEO teksten te schrijven.

Als extra wilde de klant dat er een onderdeel bij kwam voor het plaatsen van video’s van youtube. In dit geval heb ik gebruik gemaakt van een plugin en dit verder verwerkt in het theme. Nu kan de klant makkelijk zelf nieuwe video’s toevoegen zonder extra hulp nodig te hebben.

Het was een leuke samenwerking met deze klant. De klant was heel erg tevreden over het eind resultaat.

Master change skills aanpassen WordPress theme responsive zoekmachine optimalisatie

Aanpassen WordPress theme

Het aanpassen van een bestaand WordPress theme kan goedkoper zijn dan het ontwikkelen van een nieuwe. Zelf gebruik ik het liefst mijn eigen themes. Aanpassen WordPress theme is meestal alleen aanpassen wat men anders wil. Er blijven zo heel veel zaken in het theme zitten dat de website langzamer kan maken. Page Speed en Web Vitals worden steeds belangrijker. Zoekmachines als Google eisen dit tegenwoordig.

Er zijn heel veel mogelijkheden om een WordPress themes aan te passen. Omdat WordPress een zeer flexibel systeem is, is bijna alles mogelijk. Van webshops tot vacaturebanken en affiliatie pagina’s. WordPress is dus niet alleen goed voor blogs.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat u verrassen door de mogelijkheden en de betaalbare prijzen.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen