Jeugdstaat

Deze website had niet zo veel problemen en werkte eigenlijk best goed maar enkele dingen gingen wat vreemd en vooral in verschillende browsers. Voor het oplossen problemen website wordpress heb ik dan ook het gehele theme goed nagekeken en direct enkele kleine aanpassingen gedaan om deze te optimaliseren voor SEO en Page Speed.

Uiteraard heb ik ook hier weer tips en informatie gegeven over SEO, zoekmachine optimalisatie. Omdat ik nu ook het onderhoud doe voor deze website zal ik hierop toe zien en waar nodig meer adviezen en tips geven. En uiteraard net als al mijn klanten zij rekenen op een snelle en professionele service

Dit was maar een klein project maar zeker de moeite waard. Voor de klant had ik de website JBLorenz al opgeknapt, responsive gemaakt en geoptimaliseerd voor zoekmachines.
Nu wordt het tijd om ook de rest van de website van deze klant op te knappen.
Het oplossen problemen website was de moeite waard, nu iedereen de website weer goed kan bekijken in alle browsers en apparaten.

Jeugdstaat WordPress responsive website ontwikkeling

Met een WordPress Onderhoudspakket kunt u zorgeloos ondernemen.

WordPress Onderhoudspakket

Oplossen problemen website

Doordat er steeds nieuwere versies van browsers uitkomen en nieuwe modellen tablets en mobiele telefoons kan het al snel gebeuren dat een website op deze apparaten en of browsers niet meer goed werken. Ook kan het voorkomen dat er iets verkeerd gaat bij een update of upgrade van de website en dat u hulp nodig heeft.
Het oplossen van problemen doe ik voor mijn vaste klanten vaak gratis als ik het snel en makkelijk kan oplossen.

Helaas komt het ook voor dat iemand mijn hulp in roept voor het oplossen problemen website dat ik regelmatig veel meer kleine probleempjes tegenkom. In die gevallen zal ik dat netjes eerst doorgeven en een voorstel doen om die problemen op te lossen.

Dus voor het oplossen van problemen met wordpress, Joomla, Magento of elke willekeurige website kan men ook bij mij terecht voor een zeer goede en snelle service. Vraag vrijblijvend informatie of hulp om ook uw problemen met uw website op te lossen.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen