JBLorenz

JB Lorenz ontwikkelde voor gemeenten in Nederland de productiemonitor j-GGZ en kwamen bij mij terecht met de vraag om de website responsive te maken en te optimaliseren voor zoekmachine. Ook waren er verschillende kleine probleempjes met de WordPress website Ook deze klant kwam bij mij terecht via een andere klant die mij had aanbevolen. Er is geen betere reclame natuurlijk maar voor mij ook een hele goede waardering voor mijn werk.

Eerst heb ik de alle kleine probleempjes verholpen. Daarna ben ik begonnen om de WordPress website responsive te maken en direct te optimaliseren voor zoekmachines, SEO.
Daarbij heb ik heel veel oude zaken verwijderd en daarmee de page speed van de website verbeterd. Nu kan men de website ook bekijken op de tablets en mobiele telefoons.

Uiteraard heb ik hen ook veel nieuwe adviezen en tips gegeven op het gebied van zoekmachine optimalisatie en hopelijk zullen zij deze toepassen in de toekomst. Dit zal ik persoonlijk in de gaten houden omdat ik nu ook het onderhoud voor deze website doe.

JBLorenz zoekmachine optimalisatie responsive website ontwikkeling WordPress

Nu heb ik ook de opdracht gekregen om de andere WordPress websites ook responsive te maken dus de klant is erg tevreden en zij kunnen nu ook genieten van mijn snelle service om zij ook hebben gekozen voor een WordPress onderhoudspakket.

Met een WordPress Onderhoudspakket kunt u zorgeloos ondernemen.

WordPress Onderhoudspakket

WordPress website responsive maken

Een WordPress website responsive maken kan door middel van een plugin maar dan ziet het er vaak helemaal niet goed uit. Daarom is het altijd verstandig dit professioneel te laten doen. Ik kan elke PHP, HTML, Magento, Joomla, of een WordPress website responsive maken voor een zeer betaalbare prijs. Als men wil kan ik de website ook direct optimaliseren voor zoekmachine zodat u daarmee ook direct meer bezoekers kan trekken.

Heeft u een bestaande website en wilt u die responsive laten maken? Neem contact op en vraag om meer informatie over de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wacht dus niet langer en zorg dat je mee gaat met de tijd en direct meer bezoekers naar je website haalt.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen