Funkyrose

Funkyrose is een nieuw concept, streaming video website WordPress op het gebied van videostreaming zoals youtube maar gespecialiseerd op het gebied van cosmetica en alles dat met vrouwen en schoonheid te maken heeft.

Sinds dat de klant kwam met de vraag om een streaming video website WordPress te ontwerpen dat moest lijken op youtube waarbij iedereen zich kan aanmelden, video’s kan uploaden en video’s kan embedden was het duidelijk dat hier meer voor nodig was dan alleen maar een website ontwerpen en bouwen.

Na een grondig onderzoek op het internet was het duidelijk dat er niets standaards is aan een streaming video website WordPress en om gebruikers toegang te geven tot de website om artikelen te schrijven en nog minder om via de frontend het mogelijk te maken om video’s te embedden en video’s te uploaden. De bedoeling was ook om de website zo te maken dat niemand zou kunnen zien dat het eigenlijk om een WordPress website gaat.

Funkyrose WordPress SEO website ontwikkeling

Om te voorkomen dat mensen in de backend van WordPress kunnen komen heb ik het inlog, registratie formulier in een overlay geplaatst waarna men direct op een speciale pagina terecht komt, het funkyboard. Hier kan men video’s plaatsen en er een tekst bij kunnen schrijven maar ook kan men zijn of haar profiel bewerken, is er een overzicht van de geplaatste artikelen en kan men bestaande artikelen bewerken.

Voor het embedden van de video’s en het uploaden van video’s is als basis gebruik gemaakt van vipers video quicktag plugin en alles er omheen is speciaal geprogrammeerd om het allemaal samen te laten komen en alles mogelijk te maken.
Om de website helemaal af te maken is er naast de video een lijst met gerelateerde video’s te zien en in de sidebar is een lijst met de laatste video’s te zien. Ook kunnen de video’s waarderen.

De administrator heeft de volledige controle over de gebruikers, de teksten en video en de website is makkelijk uit te breiden voor meer mogelijke videoformaten en ook voor het embedden van video’s van verschillende websites.

Dit was een leuke en uitdagende website om aan te werken. De website is niet alleen interessant door de verschillende optie en alle mogelijkheden maar om het concept en maar het winstmodel achter de website.
Hopelijk wordt funkyrose.com een nieuwe trend op het gebied van cosmetica en Streaming video website WordPress en wij wensen hem dan ook heel veel succes toe.

Met een WordPress Onderhoudspakket kunt u zorgeloos ondernemen.

WordPress Onderhoudspakket

Wat zegt de klant? Een testimonial.

Ik wilde een platform, hebben waarbij er cosmetica tutorials geupload konden worden en het moest een geheel nieuwe design worden. Verschillende offertes opgevraagd bij verschillende webdesigners en kreeg belachelijk hoge prijzen te horen tussen de 3000 en 5000 euro. Cornelis had wel eens een zwevende banner voor mij ontworpen voor mijn site www.dooppy.nl, maar ik wist toen niet dat hij ook complete themes kon bouwen. Toen ik daar achter was gekomen, heb ik natuurlijk ook een offerte bij hem opgevraagd en heeft hij binnen 3 weken een super site voor mij kunnen maken voor slechts 990 Euro. De communicatie ben ik ook zeer over te spreken. Hij legt niet alleen uit wat hij heeft gedaan, maar ook hoe hij het heeft gedaan en welke problemen hij tegen is gekomen en hoe hij deze heeft opgelost. De onderlinge mailcommunicatie is lang maar wel noodzakelijk en bevat altijd waardevolle informatie, advies en tips. Al mijn projecten verlopen nu via Cornelis en ben ook nooit van plan om van designer te veranderen. Voor mij gaat het om vertrouwen en dat je weet wat je aan elkaar hebt. Bedankt Cornelis.

Streaming video website WordPress

Een streaming video website WordPress is vergelijkbaar met youtube wat zeer populair is en dus een reden waarom meerdere mensen dit hebben geprobeerd. Op kleine schaal is dit heel goed te doen maar zodra men wilt proberen om het mogelijk te maken dat men de video’s ook echt kunnen uploaden en online bewerken wordt het een groot probleem. Het verwerken van video’s op de achtergrond eist heel veel van de webserver wat het dus heel kostbaar kan maken want de meeste webhosting staan dit niet toe op hun servers.

Wilt u ook een WordPress website die u zelf kunt beheren en onderhouden en die goed gevonden wordt. Bijna alles is mogelijk van een wordpress blog tot website een streaming video website WordPress. Vraag nu een vrijblijvende scherpe offerte aan hieronder en laat je verrassen door de prijzen en de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen