El placer de tu sexo

De Joomla website is in het Spaans en de bedoeling van de website was om Spaanstalige en met name latinos wat se*uelevoorlichting te geven. De naam zegt het eigenlijk al, “El placer de tu sexo” betekent ” de plezier van je sex(leven)”. De bedoeling was dan ook om de mensen erop te wijzen meer te genieten van hun se*leven. De website moest een beetje uitdagend zijn maar mocht geen sex vertonen en ook niet die indruk geven.

Wij hadden er voor gekozen om de Joomla website een beetje donker te houden omdat men bij romantiek en het bedrijven van de liefde altijd aan de avond en nacht denkt. Dat was ons idee.
Van de verschillende foto’s die wij kregen leek het in het begin erg moeilijk om hier een header van te maken die niet direct de indruk gaf dat het met sex te maken had want de foto’s waren behoorlijk pittig.

Uiteindelijk hebben we 1 foto genomen en deze in kleur veranderd en een rode tint gegeven. Van deze foto hebben wij een deel genomen zodat het geen verkeerde indruk geeft en het laat ook nog iets aan de verbeelding toe. Dit idee werd direct geaccepteerd. Men was erg blij met het idee en onze inbreng.

el placer de tu sexo Joomla zoekmachine optimalisatie

De website bestaat nog steeds maar er is duidelijk weinig gedaan met onze adviezen op het gebied van SEO. Ook is er maar weinig geschreven voor het blog wat voor ons aangeeft dat men er weinig tot geen tijd aan besteed.

Joomla website

Joomla is misschien na WordPress de meeste populaire cms die er op dit moment bestaat. Mensen die altijd met Joomla gewerkt hebben willen niets anders maar het is niet voor niets dat WordPress populairder is want het is veel gebruiksvriendelijker dan een Joomla website maar er is alles mee mogelijk, zo kan men ook met Joomla een webshop bouwen of andere complexe website. De kosten voor een Joomla website liggen wel iets hoger dan voor een WordPress website maar erg groot is het verschil niet.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een Joomla of WordPress website of heeft u een website maar wilt deze aanpassen en verbeteren, vraag dan vrijblijvend een offerte. Het zal u verbazen wat de mogelijkheden zijn en hoe scherp mijn prijzen zijn. En dan hebben we het nog niet gehad over de goede en snelle service.