Dooppy

Dooppy is een lifestyle website met verschillende uiteenlopende artikelen over actuele zaken waarbij voornamelijk adsense is gebruikt voor de advertenties op de website. De klant vond dat er nog niet voldoende advertenties op de website staan en wilde er ook nog een floating banner bij hebben aan de zijkant. Normaal is dit een eenvoudig klusje als de website niet het gehele scherm gebruikt. Op de website word wel de volledige breedte gebruikt en dus moest de template worden aangepast om ruimte te maken voor de floating banner.

Een floating banner is een banner die al het waren op dezelfde plek op het scherm blijft onafhankelijk van het scrollen op de pagina. Deze banner worden vooral gebruikt om te zorgen dat de banners niet buiten beeld vallen als men op de website naar beneden scrolt, met een floating banner blijft de banner dus altijd zichtbaar.

Omdat het wordpress theme vrij complex is en aanpassingen aan de opbouw van deze template te veel tijd en geld zou kosten hebben ervoor gekozen de website naar rechts te schuiven en iets te versmallen. Op deze manier ontstond er voldoende ruimte voor de floating banner. Nadeel was wel dat de header, de kop van de pagina, en de footer, de voet van de pagina, ook de gehele breedte van het scherm gebruiken en omdat de floating banner groot is moesten deze aangepast worden zodat de complete banner altijd zichtbaar zou zijn.

Dooppy webdesign SEO WordPress

De klant had aangegeven dat hij enkele problemen WordPress had met de website en vroeg of ik daar eens naar kon kijken. Problemen WordPress waren dat de klant de website letterlijk had gekopieerd van het ene domein naar het andere en hierbij waren heel veel zaken met name in de database verkeerd gegaan. Het geheel kom opgelost worden door aanpassingen te maken in de database en de configuratie file van WordPress. Hiermee werd het probleem verholpen en werkte de hele website weer normaal.
Het is geen probleem om een WordPress website te kopiëren op hetzelfde domein maar bij een verhuizing van het ene domein naar de andere is er toch iets meer nodig.

Met een WordPress Onderhoudspakket kunt u zorgeloos ondernemen.

WordPress Onderhoudspakket

Tijdens het werk aan deze website zijn direct enkele teksten verwijderd die door jet wordpress theme getoond werden omdat de klant enkele onderdelen van de template niet gebruikte. Deze teksten hebben wij verwijderd maar de klant kan deze onderdelen nog gewoon gebruiken als gebruikelijk. Problemen WordPress zijn hiermee verholpen

Met het plaatsen van de floating banner en het verbeteren van de website door de problemen op te lossen heeft de klant zo weer meer motivatie gekregen verder te werken aan zijn website en wij wensen hem hierbij heel veel succes toe.

Problemen WordPress

Problemen WordPress zal men waarschijnlijk niet altijd kunnen voorkomen maar als het nodig is is het wel altijd handig iemand te hebben die snel kan ingrijpen om de problemen WordPress op te lossen. Dit is één van de voordelen die mijn klanten hebben want als service sta ik altijd klaar om mijn klanten te helpen. Kleine probleempjes kunnen direct en kosteloos verholpen worden. Hierdoor hebben mijn klanten minder zorgen en werken ze met meer plezier en vertrouwen aan hun website wat altijd weer te goede komt van de website.

Heb je problemen met WordPress vraag dan snel een offerte aan en laat je door mij informeren en adviseren hoe je de volgende keer je problemen met WordPress kan voorkomen.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen