El Catracho

Deze website WordPress was bedoeld voor een sms-dienst wat voor ons een nieuwe uitdaging was omdat de website voornamelijk volgens bepaalde richtlijnen gemaakt dient te worden om geaccepteerd te worden als een website voor het aanbieden van een sms-dienst.

Er worden twee verschillende zaken aangeboden namelijk een sms-dienst voor het aanbieden van horoscopen per sms en een sms-dienst waarbij mensen elkaar geheime sms berichtje zouden kunnen sturen. Beide moest terug komen in de header en het gehele ontwerp van de website en belangrijk was dat alles geautomatiseerd zou verlopen en dat de klant zich alleen maar hoefde te richten op het krijgen van bezoekers.

Met een WordPress Onderhoudspakket kunt u zorgeloos ondernemen.

WordPress Onderhoudspakket

Ik heb voor het versturen van de geheime sms berichtje een speciale php-file geschreven volgens de richtlijnen van de klant en deze heb ik in de website WordPress verwerkt. Ook hebben wij de gehele website gemaakt volgens de richtlijnen voor sms-diensten en de opta. Dit zijn zeer strenge regels.
En toen moesten we afwachten of het werd geaccepteerd of men de website daadwerkelijk mocht gebruiken voor het aanbieden van sms-diensten.

De website werd direct geaccepteerd en de klant was meer dan tevreden met zijn nieuwe website.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen

Door het aanpassen van de richtlijnen voor het versturen van sms berichten heeft de klant besloten om de website te sluiten. Hierdoor zou het uiteindelijk meer ging kosten dan het zou opleveren. Dit is heel erg jammer maar de klant heeft veel plezier gehad aan zijn website WordPress.

website wordpress

Wordpress is een cms, content management system, dat zeer gebruiksvriendelijk is en daardoor zeer populair. Een website WordPress bied vele voordelen zoals gebruiksvriendelijkheid, goed voor zoekmachine optimalisatie, goedkoop en men kan het geheel zelf bijhouden en onderhouden.
Het is een systeem dat ontwikkeld was voor het maken van blogs maar met de jaren is dat enorm veranderd. Tegenwoordig kan men met WordPress alles maken wat men wenst en het zal ook nog eens goed gevonden worden. En je kan het zelf makkelijk beheren en onderhouden.

Heb je problemen met je WordPress website of ben je geïnteresseerd om een website wordpress te laten ontwikkelen vraag dan een offerte aan, het is vrijblijvend om je te laten verrassen door de mogelijkheden en mijn prijzen.

El Catracho website ontwikkeling WordPress SEO optimalisatie