Brenazet

SEO voor WordPress is vaak makkelijker dan veel mensen denken. WordPress wordt vooral gebruikt om zijn gebruiksvriendelijkheid en gemak maar ook omdat Google WordPress websites graag opneemt in zijn zoekresultaten. Alleen vergeten veel mensen dat ze daar wel iets voor moeten doen en dat niet alles van zelf gaat.

Dit was het geval bij deze klant. De website kwam in het begin een beetje rommelig over omdat men twee verschillende onderwerpen op 1 website had staan zonder het duidelijk te scheiden. Ons SEO advies was dan ook om dit voor de bezoekers overzichtelijker te maken.

De teksten waren erg goed en uniek maar het was snel duidelijk dat zoekmachine optimalisatie, seo, noodzakelijk was voor deze WordPress website om meer bezoekers te krijgen. Mijn seo advies was dan ook om te teksten te verbeteren voor zoekmachine optimalisatie en hiervoor heb ik ze enkele tips gegeven waar men op moet letten en wat men wel en niet moet doen om goede SEO teksten te kunnen schrijven.

WordPress website ontwikkeling SEO Brenazet

Mijn eerste seo advies was om de website te splitsen en de structuur zo veel mogelijk te verbeteren en overzichtelijker te maken. Ook hebben wij geadviseerd de zoekmachine vriendelijke url’s toe te passen en de foto’s en afbeeldingen te verbeteren om zo de website sneller te maken en de internet ervaring van de bezoekers te verbeteren.

Met een WordPress Onderhoudspakket kunt u zorgeloos ondernemen.

WordPress Onderhoudspakket

Na het analyseren van de statistieken heb ik een keyword strategie, seo strategie, back link strategie en internet marketing strategie geschreven voor deze klant. Omdat de klant niet te veel wilde investeren wilde men zo veel mogelijk zelf doen vandaar ik hier vooral mijn seo advies heb gegeven.

De klant heeft de zoekmachine vriendelijke url’s toegepast, de website gesplitst, de structuur verbeterd en de foto’s en afbeeldingen aangepast. Dit was al een hele verbetering voor de website, de website werd niet alleen sneller maar scoort nu ook hoger in de zoekresultaten van Google en ander zoekmachines maar kreeg al direct veel meer bezoekers.

Als deze mensen het seo advies volgen zoals ik ze heb geven dan is het mogelijk dat ze net zo veel succes kunnen hebben als Xplorhonduras die probeert om een miljoen pageviews per maand te behalen.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen