Acceso

Acceso Payrolling is een landelijke dienstverlenende organisatie, opgericht voor werkgevers die geen personele verplichtingen willen aangaan, maar wel willen beschikken over eigen personeel. Dit is een leuke oplossing voor veel bedrijven tegenwoordig. Het beste personeel voor de beste prijs.

Met een WordPress Onderhoudspakket kunt u zorgeloos ondernemen.

WordPress Onderhoudspakket

Voor deze klant had ik de oude Joomla website al herbouwd en vernieuwd maar deze klant wilde meer bezoekers en daarvoor wilde men een responsive wordpress blog. Op deze manier kunnen ze mensen meer informatie geven over payrolling en de voordelen en nadelen hiervan. Ook geven ze goede informatie over de nieuwe wetten op het gebied van arbeid en voornamelijk voor werkgevers.
Voordeel hiervan is dat zij zo meer bezoekers naar de website kunnen halen en dat is waar het allemaal om gaat met dit responsive wordpress blog.

Uiteraard moest de website op alle apparaten goed te bekijken zijn en wilde de klant dat ik het ontwerp van de Joomla website overnam maar dan op mijn manier. Het wordpress blog is sneller en gebruikersvriendelijker dan de Joomla website en nu is er ook een nieuwsbrief aan gekoppeld. Mensen kunnen zich op elke pagina inschrijven voor de nieuwsbrief. Het inschrijfformulier wordt door middel van een overlay getoond als men klikt op de knop “10 gouden tips”

De klant is zeer tevreden over de website maar schijnt niet zo veel te willen schrijven wat heel erg jammer is want dit zou juist een nieuwe boost moeten geven aan het bedrijf.

Acceso WordPress blog seo responsive website ontwikkeling

WordPress blog

Wie geïnteresseerd is in een responsive wordpress blog en daar wat geld mee wil verdienen kan ik heel veel bieden. Een eenvoudig maar responsive blog dat men zelfkan onderhouden en waar men met plezier aan werkt. Een responsive wordpress blog die ik bouw is ook geoptimaliseerd voor zoekmachines en met mijn tips en adviezen kan je hier een hele mooie en populair blog van maken waar je trots op zal zijn.

Vraag gewoon eens om een offerte en de mogelijkheden die ik je kan bieden, dan zal je je verbazen over de mogelijkheden en de prijzen die ik te bieden heb voor responsive wordpress blog.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen