• seo advies en hulp
  • Advies pagina structuur WordPress
  • Advies keywords
  • Advies back links
  • Zoekmachine vriendelijk url’s
  • Aanpassen foto’s en afbeeldingen
  • Advies internet marketing strategie
  • Advies seo strategie
  • Analyseren statistieken


seo advies zoekmachine optimalisatie brenazet wordpress website
SEO voor WordPress is vaak makkelijker dan veel mensen denken. WordPress wordt vooral gebruikt om zijn gebruiksvriendelijkheid en gemak maar ook omdat Google WordPress websites graag opneemt in zijn zoekresultaten. Alleen vergeten veel mensen dat ze daar wel iets voor moeten doen en dat niet alles van zelf gaat.

Dit was het geval bij deze klant. De website kwam in het begin een beetje rommelig over omdat men twee verschillende onderwerpen op 1 website had staan zonder het duidelijk te scheiden. Ons SEO advies was dan ook om dit voor de bezoekers overzichtelijker te maken.

De teksten waren erg goed en uniek maar het was snel duidelijk dat zoekmachine optimalisatie, seo, noodzakelijk was voor deze WordPress website om meer bezoekers te krijgen. Mijn seo advies was dan ook om te teksten te verbeteren voor zoekmachine optimalisatie en hiervoor heb ik ze enkele tips gegeven waar men op moet letten en wat men wel en niet moet doen om goede SEO teksten te kunnen schrijven.

Mijn eerste seo advies was om de website te splitsen en de structuur zo veel mogelijk te verbeteren en overzichtelijker te maken. Ook hebben wij geadviseerd de zoekmachine vriendelijke url’s toe te passen en de foto’s en afbeeldingen te verbeteren om zo de website sneller te maken en de internet ervaring van de bezoekers te verbeteren.

Na het analyseren van de statistieken heb ik een keyword strategie, seo strategie, back link strategie en internet marketing strategie geschreven voor deze klant. Omdat de klant niet te veel wilde investeren wilde men zo veel mogelijk zelf doen vandaar ik hier vooral mijn seo advies heb gegeven.

De klant heeft de zoekmachine vriendelijke url’s toegepast, de website gesplitst, de structuur verbeterd en de foto’s en afbeeldingen aangepast. Dit was al een hele verbetering voor de website, de website werd niet alleen sneller maar scoort nu ook hoger in de zoekresultaten van Google en ander zoekmachines maar kreeg al direct veel meer bezoekers.

Als deze mensen het seo advies volgen zoals ik ze heb geven dan is het mogelijk dat ze net zo veel succes kunnen hebben als Xplorhonduras die probeert om een miljoen pageviews per maand te behalen.

Bekijk de website

seo advies

Mijn vaste klanten kunnen mij altijd om seo advies vragen. Door de jaren heen heb ik mijn eigen website gehad waar ik veel van geleerd heb maar ook omdat ik altijd mee denk met mijn klanten heb ik ook veel ervaring op kunnen. Daarbij wil ik soms ook nog wel eens experimenteren om nieuwe dingen te proberen. Als men door mij een WordPress website laat bouwen kan ik hen daar gratis een voorbeeld pagina met een duidelijk uitleg geven over hoe men goede teksten kan schrijven die gevonden worden door zoekmachines als Google en Bing. Daarbij kan ik ook seo advies geven over hoe men makkelijk snel veel bezoekers naar de website kan halen.
Over het algemeen doe ik voor de SEO optimalisatie wat er automatisch voor zorgt dat over verschillende zaken zich geen zorgen over te maken maar ik kan ook zaken toevoegen aan de website die zorgen voor meer bezoekers, dat bezoekers op de website blijven en dat bezoekers weer terug keren.

SEO advies nodig, vraag dan hieronder vrijblijvend een offerte aan om te kijken wat ik allemaal voor je website kan beteken en hoe ik meer bezoekers en potentiƫle klanten naar je website kan halen.

  • Share:

Offerte aanvragen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of doe een gok en vraag eens wat ik voor jou en je website kan betekenen