Wij kopen witgoed

Deze klant wilde een eenvoudige WordPress website waar mensen hun oude witgoed kunnen verkopen. “Wij kopen witgoed” is een website om witgoed te kopen. Deze worden later weer verkocht nadat ze zijn gerepareerd. Zowel particulieren als bedrijven kunnen hier hun witgoed te koop aanbieden.

Met een WordPress Onderhoudspakket kunt u zorgeloos ondernemen.

WordPress Onderhoudspakket

Eenvoudige WordPress website

De klant wilde een eenvoudige WordPress website die hij zelf kon beheren en onderhouden. Uiteraard waren er wel enkele wensen. Voor particulieren en bedrijven moesten verschillende formulieren gemaakt worden waar men kan aangeven wat ze te koop aanbieden. De klant wilde ook een pagina met klant beoordelingen omdat mensen kan overhalen te kopen. In dit geval verkopen.

Ook wilde de klant dat er een FAQ pagina zou zijn. Ook dit is erg interessant voor een website. Op deze pagina zouden dan de meeste gestelde vragen geplaatst worden met de antwoorden.
Dit voorkomt dat men veel vragen stelt via e-mail. Het is natuurlijk beter om zich bezig te houden met het ondernemen dan maar de hele tijd vragen te moeten beantwoorden. Mensen vinden dit zelf ook erg handig dus dat kwam mooi uit.

Natuurlijk moest de website ook goed te bekijken zijn op alle apparaten zoals telefoons en tablets. Maar dat is tegenwoordig standaard.

Nadat alles duidelijk was heb ik ook het ontwerp gemaakt voor deze website. Verschillende onderdelen zijn door iemand gemaakt maar uiteindelijk was de klant erg te vrede over het resultaat.

Wijkopenwitgoed eenvoudige WordPress website ontwikkeling

WordPress theme ontwikkelen

Ondanks dat het een eenvoudige website moest worden heb ik toch gekozen hier een nieuwe WordPress theme voor te ontwikkelen. Dit maakt het alleen maar makkelijker voor het bouwen van de website. Zo kon ik direct ook zorgen dat de SEO, zoekmachine optimalisatie, goed werd gedaan. Ook kon ik zo zorgen dat de website snel wordt omdat er geen onnodige zaken in zitten die de website langzamer konden.

Wilt u ook een eenvoudige WordPress website voor een betaalbare prijs. Dit is interessant voor mensen en bedrijven die geen groot budget hebben voor een zeer uitgebreide website. Neem dan vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen