Verweij’s lekkernij

Verweij’s lekkernij is een Joomla webshop met Joomshopping. Dit is een perfect voorbeeld om van je hobby een onderneming te maken. Dit is precies zoals deze onderneming is begonnen. De eigenares is een echt gepassioneerde bakster van taarten en cupcake waar je je vingers bij aflikt.
Doordat veel mensen altijd al zeiden dat zij van haar hobby eens een onderneming moest maken en ontstond deze website. Een webshop waar zij haar lekkernijen verkoopt maar ook alle ingrediƫnten en alles dat men nodig heeft om taarten en cupcakes te maken.

Om te beginnen heb ik het webdesign gedaan van deze webshop. Nadat de klant tevreden was heb ik de gehele website ontwikkeld en gebouwd. Hier is ook weer gekozen om een bestaande Joomla template te gebruiken maar hier is nog heel veel aan veranderd worden. Zo is deze webshop ook responsive gemaakt. De mensen kunnen nu ook de website bekijken op tablets en telefoons.

Ook is de Joomla template geoptimaliseerd voor zoekmachine optimalisatie zodat ze hoger scoren in de zoekresultaten van zoekmachines als Google, Bing, Ask en andere. Een belangrijk onderdeel om er een succesvolle onderneming van te maken.

Hopelijk zal men snel veel bezoekers krijgen. Dan wordt van deze hobby een succesvolle onderneming gemaakt.

Verweij Joomla webshop webdesign Joomshopping

Joomla webshop met Joomshopping

Joomshopping is een plugin die gebruikt wordt om aan een Joomla website een webshop toe te voegen. Het is niet zo flexibel als WordPress maar met enkele aanpassingen kan ik van elke Joomla website een proffesionele webshop maken. Deze kan responsive gemaakt worden en geoptimaliseerd voor SEO.

Hebt u een Joomla website en wilt u daar een webshop aan toevoegen of wilt een nieuwe webshop met Joomshopping laten ontwikkelen? Wacht dan niet langer om een zeer scherpe offerte aan te vragen. Laat je verrassen door de prijzen en mogelijkheden. Ook u kunt een succesvolle webshop hebben voor een zeer betaalbare prijs.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen