Proeftuin NWN

Dit is het derde project voor deze klant en voor deze website werd gevraagd om de website responsive te maken. Het was namelijk een zeer verouderde website en was alleen goed te bekijken op de desktop. Helaas was het ontwerp ook niet mooi maar daar mocht niets aan gedaan worden. Het design is dus gebleven zoals het was. Het oplossen problemen WordPress theme was eigenlijk het belangrijkste. Daar heb ik mij eerst op geconcentreerd.

Met een WordPress Onderhoudspakket kunt u zorgeloos ondernemen.

WordPress Onderhoudspakket

Natuurlijk wilde men ook dat de website werd geoptimaliseerd voor SEO. De website was niet goed vindbaar in de zoekmachines zoals Google, Bing en anderen. Omdat er toch gewerkt moest worden aan het theme kon dit dus mooi worden meegenomen. Na afloop heb ik de klant ook verteld hoe zij betere teksten kunnen schrijven om beter gevonden te vonden.

Deze klant heeft ook voor deze website een WordPress Onderhoudspakket genomen. Op deze manier kan de klant nu problemen voorkomen. Maar als er problemen zijn dan worden ze zo snel mogelijk verholpen. Zo kan ook deze klant zich concentreren op belangrijkere zaken.

Oplossen problemen WordPress theme responsive website Proeftuinnwn webdesign

Oplossen problemen WordPress theme

Dit komt vrij vaak voor, vooral bij oudere websites. Meestal wordt het theme niet regelmatig geupdate en dus gaat het theme niet mee met de tijd. De technieken veranderen zeer snel dus is het belangrijk mee te gaan. Hierdoor ontstaan uiteindelijk problemen waardoor de website niet meer goed werkt of zelfs de hele website offline haalt. Dus tijdelijk updaten of je WordPress website laten onderhouden is belangrijk voor de levensduur van de website. Doe je dat niet dan wordt ik gevraag voor het oplossen problemen WordPress theme. Natuurlijk doe ik dat met alle plezier.

Met een WordPress Onderhoudspakket kunt u zorgeloos ondernemen.

WordPress Onderhoudspakket

Er zijn webdesigners en programmeurs die beweren dat een website 4 jaar meegaat maar dat is niet echt nodig. Beter is te zorgen dat de website meegaat met de tijd. Handig kan zijn om een WordPress onderhoudspakket te nemen. Het zou zonde zijn als een website niet langer mee zou gaan dan 4 jaar. Zeker als je kijkt naar de kosten. Dan is het aanpassen en verbeteren van tijd tot tijd goedkoper.

Heeft u een verouderde website en problemen met het theme dan kunt u misschien geld besparen door een vrijblijvende offerte aan te vragen en te kijken wat voor u de mogelijkheden zijn. En laat u verrassen door de prijs.