Nuna kinderopvang

Deze klant koos voor Joomla template ontwikkeling. Een bestaande template gebruikt kan soms voordeliger zijn maar is niet altijd beter. Met bestaande templates heb je vaak het probleem dat er veel zaken in zitten die niet nodig zijn en niet gebruikt worden. Deze zaken kan er soms voor zorgen dat de website langzamer wordt. Dat is natuurlijk zonde want de page speed is erg belangrijk voor een website.

Veel mensen haken af als een website niet snel genoeg laad. Dan kan de website nog zo mooi zijn maar het wordt nooit bekeken. En dat is heel jammer. Ten eerste wil je dat men op de website komt. Daarna moet de bezoeker direct de juiste indruk krijgen om verder te kijken. Als dat goed is moet de bezoekers overtuigd worden van je product of dienst.

Deze klant was verstandig en koos ervoor om een nieuwe template te laten ontwikkelen en dat heb ik gedaan. Op deze manier kon ik ook direct alles optimaliseren voor zoekmachine, SEO. Wat ook weer een extra voordeel is als je kiest voor Joomla template ontwikkeling. Het bied gewoon veel meer mogelijkheden als je het helemaal laat ontwikkeling. En dat kan nu dus ook voor een betaalbare prijs gedaan worden.

Bouwen Joomla website responsive webdesign Nuna kinderopvang webdesign

Website responsive maken

Tegenwoordig kan men niet meer alleen een website bouwen voor de desktop. Tegenwoordig worden website meer bekeken via mobiele apparaten als tablets en telefoons. Om deze reden was het dus ook hier nodig dat de gehele website ook responsive zou zijn.

In dit geval dat ik de Joomla template ontwikkeling helemaal op mij had genomen kon ik dit dus direct ook goed doorvoeren. Zo kreeg de klant direct een moderne website voor een betaalbare prijs.

Joomla template ontwikkeling

Voor wie kiest voor Joomla template ontwikkeling kan ik veel bieden. Alleen al omdat alles speciaal gemaakt wordt volgens de wensen van de klant. Dus zonder extra zaken die men niet nodig heeft. Ook weet men dan zeker dat de template is geoptimaliseerd voor SEO en men het dus verder makkelijk kan verbeteren. Als men wil kan direct gekeken worden voor page speed en Web Vitals wat tegenwoordig steeds belangrijker wordt voor SEO

Uiteraard is het ook mogelijk om een bestaande template te laten verbouwen maar dit hangt een beetje af van wensen, eisen en budget.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen