Nr.7even

Dit project werd gedaan in opdracht van I’m design die na een andere opdracht mij ook voor deze opdracht in schakelde om problemen op te lossen met een responsive Joomla template.

Responsive Joomla webdesign

Responsive webdesign wordt steeds vaker gevraagd. Eigenlijk is het niets meer dan een webdesign dat ook goed te zien is op de tablets en telefoons. Men wil dan dat een website ook mee veranderd als je veranderd van portrait view naar landscape view. Eigenlijk betekend dit dus ook dat een menu mee veranderd, dat kan op de ene manier horizontaal zijn en de andere manier verticaal. Dit was ook het geval bij het responsive Joomla webdesign van deze opdracht.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen

Nr.7even

Helaas was de website maar tijdelijk. Het is een jubileum website voor het 5 jarig bestaan van deze uitgaansgelegenheid Nr.7even in Heerlen, Limburg. De basis website is een zeer uitgebreid flash website. Een website waar ik als website ontwikkelaar niet graag aan werk vanwege de problemen met SEO. In dit geval had men al veel bezoekers doordat het een zeer populaire uitgaansgelegenheid is. Dat is natuurlijk al een voordeel.

Toen ik begon aan de website was er al een groot deel opgezet wat er al erg goed uitzag maar helemaal vol zat met bugs voor het responsive Joomla webdesign. Voor responsive Joomla webdesign moet je op een andere manier ontwerpen en heel goed op de kleine details letten en zo ook bij deze opdracht.

Ten eerst heb ik de aanpassen gemaakt zoals men wilde en daar ben ik begonnen met het oplossen van de problemen. De meeste problemen waren het menu en de social media iconen die niet op de juiste manier veranderde als men van portrait view naar landscape gaat en andersom. Na het oplossen van de bugs heb ik dus ook het menu en de social media iconen op hun plek gezet en werkend gemaakt.

nr7even Joomla responsive website

Uiteindelijk werd het een mooi project, een responsive webdesign in combinatie met Joomla maakte het een mooi jubileum website. Een website dat ook goed bekeken kon worden op de i-pad, i-phone, op de computer en zelf op grote breedbeeldschermen. Het was een leuk project om aan te werken met de vele uitdagingen die ontstaan bij responsive webdesign.