klachtenmeldpunt

Aanpassen joomla template was wat de klant eiste. Klachtenmeldpunt is een Joomla website die bedoeld in als een service waarbij aanbestedende diensten (overheden/semi-overheden) zich kunnen aansluiten en dit is op Europees nivo.

Klachtenmeldpunt is een Joomla website die ontwikkeld is met een bestaand theme die men gekocht heeft. Deze moest hiervoor aangepast worden. Aanpassen van de template was de enige eis die men had. De website was verder functioneel maar niet helemaal volgens de wensen en eisen van de klant.

Ik kon dus direct beginnen met het aanpassen van de template en heb hier enkele kleine animatie aangepast en verschillende zaken verbeterd. Ook heb ik direct wat kleine dingetjes meegenomen zoals seo zoekmachine optimalisatie die ik zonder meer prijs heb mee veranderd.

Men was direct zeer tevreden over het werk en ik kreeg dan ook direct een nieuwe opdracht voor een andere Joomla website voor het aanpassen van de template.

Klachtenmeldpunt Joomla website ontwikkeling

Aanpassen joomla template

Aanpassen van een bestaande template kan soms een stuk goedkoper zijn dan dat je een hele nieuwe template laat ontwikkelen. Alleen moet men niet vergeten dat men dan ook zaken blijft hebben die men eigenlijk niet nodig heeft. Soms kan dat de website langzamer maken. Als men bereid is om iets meer te besteden dan kunnen ook die zaken verwijderd worden om de beste prestatie te verkrijgen.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen

Als men al jaren met dezelfde website werkt en tevreden is maar toch iets wil moderniseren zoals bijvoorbeeld de website responsive te maken zodat het te bekijken is op alle mobiele apparaten. Dit is een zeer belangrijk onderdeel als men meer bezoekers c.q. potentiƫle klanten wil krijgen.

Wilt u uw huidige Joomla template laten aanpassen vraag dan een vrijblijvende offerte aan en vraag naar de mogelijkheden. Laat je verrassen door mogelijkheden en de scherpe prijzen.