Het zit goed Feestverhuur

Deze klant wilde een betaalbare WordPress webshop. “Het zit goed” feestverhuur is een bedrijf dat producten verhuurt voor feestje. Denk popcornmachines, suikerspinmachines en slush puppy machines, maar ook springkussens. Het is een klein jong bedrijfje en daarom hebben zij gekozen voor een betaalbare WordPress webshop.

Omdat het goedkoop moest blijven wilde de klant niet te veel tijd besteden aan het design. Enige eisen hiervoor waren de achtergrond foto en de kleuren. Verder hd de klant niet veel wensen. Op deze manier kon dus makkelijk beginnen met bouwen zonder er een speciaal ontwerp voor te maken.

Met een WordPress Onderhoudspakket kunt u zorgeloos ondernemen.

WordPress Onderhoudspakket

WordPress webshop thema ontwikkelen

Ondanks dat de klant een betaalbare WordPress webshop wilde heb ik er toch voor gekozen om het thema zelf te ontwikkelen. Op deze manier heeft de klant alle voordelen van zoekmachine optimalisatie, responsive en page speed.

Het theme heb ik erg eenvoudig gehouden om het zo betaalbaar mogelijk te houden. Er zitten geen speciale zaken in die extra tijd kosten. Enige wat een beetje speciaal is, is de optie voor het kiezen van een datum op de product pagina. Het is natuurlijk wel fijn te weten wanneer de mensen de producten willen huren. Op deze manier kan de klant alles netjes in plannen.

hetzitgoed Feestverhuur WordPress webshop WooCommerce

WordPress webshop

Voor de webshop heb ik uiteraard gekozen voor WooCommerce. Dit is een stabiele en zeer flexibele plugin voor een webshop in WordPress. Mensen kunnen makkelijk producten toe voegen en aanpassen. Er zijn vele mogelijkheden met WooCommerce en WordPress. Zo veel dat het onmogelijk is hier alle mogelijkheden te omschrijven. Of u nou producten of diensten verkoopt of affiliatie wilt, alles is mogelijk. Ook workshops en cursussen en lidmaatschappen kunnen verkocht worden.

Hebt u een leuk concept voor een uitdaging of wilt u gewoon producten of diensten verkopen, neem dan contact op. Zo kan ik met u meedenken en kunnen we bekijken wat voor u de beste oplossing is. Laat u verrassen door de prijzen en mogelijkheden.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen