Emigreren page speed

Met een WordPress Onderhoudspakket kunt u zorgeloos ondernemen.

WordPress Onderhoudspakket

Emigreren page speed optimalisatie

Nadeel voor emigreren page speed was dat er Adsense op de website wordt gebruikt waar niet aan veranderd mag worden. Hierdoor is het onmogelijk om 100/100 score te verkrijgen. Het probleem met Adsense is dat er eerst een script van Google gedownload moet worden. Als dit is gedaan worden de verschillende advertenties gedownload en getoond. Dit gaat allemaal ten kosten van page speed.

Om te beginnen is eerst alles wat beter opgezet. De lijsten voor artikelen in het blog en categorie├źn zijn meer responsive gemaakt. Hierbij is direct de lazy loading voor afbeeldingen toegepast.
Verder zijn er heel veel onderdelen uit WordPress verwijderd die niet nodig zijn, samen met verschillend eplugins.

Emigreren page speed web vitals en onderhoud Freelance website ontwikkeling

In het algemeen zijn de belangrijke aanpassingen voor page speed:

Uiteraard zijn nog een hoop kleine aanpassingen gedaan om de page speed van deze website te verbeter.
Emigreren page speed zonder Adsense is 100/100 maar met Adsense is het rond de 75/98. Voorheen was page speed rond 50/75.

Emigreren page speed en kleine aanpassingen

Voor deze klant waren er eigenlijk geen wensen voor aanpassingen, alleen voor page speed en web vitals. Ondanks dat zijn er toch enkele aanpassingen gedaan.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen

Onderhoud

Voor deze website wordt al jaren onderhoud gedaan. Normaal alleen maar om de website online te houden en up-to-date. Er werd nog maar weinig gedaan met de website. Alleen werden vragen van bezoekers beantwoord en meer niet.

De klant is heel erg te vrede over het onderhoudspakket maar nu werd het tijd voor een kleine verbetering voor page speed. Ook deze is naar alle tevredenheid uitgevoerd. Deze klant heeft een WordPress onderhoudspakket en deze zal voorlopig voortgezet worden.