Dadim gastouders

Voor deze klant moest ik een nieuwe Joomla template ontwikkelen. Dadim gastouders is een soort van kinderopvang maar door middel van gast ouders. Het bestond al een tijdje maar het werd tijd dat ook deze klant een eigen website zou krijgen.

De klant wilde dat hij de website later ook kon kopiëren en gebruiken voor andere zaken. Joomla template ontwikkelen leek mij de beste oplossing. Op deze manier heeft de klant precies wat hij eist en wenst en niets meer. Al het extra dat men krijgt met een gekochte template kan soms ook de website langzamer maken.

Voor ontwerp had de klant voorbeelden en een logo, op basis daarvan heb ik de website ontworpen. Na het ontwerpen ben ik direct begonnen met het ontwikkelen van de template. Hierbij heb ik direct gedacht aan zoekmachine optimalisatie, responsive en Page Speed. Nu ik toch de hele template nieuw moest bouwen was dit niet veel extra werk.

Voor deze website heb ik ook verschillende teksten geplaatst en hier de opmaak van gedaan. De klant had hier enkele eisen voor en de makkelijkste manier was dat ik dat direct zou doen. Op deze manier is de gehele basis op gezet en nu kan de klant zelf de website beheren en onderhouden.

Bouwen responsive Joomla website Dadim gastouders webdesign

Joomla template ontwikkelen

Een eigen Joomla template laten ontwikkelen kan al voor een betaalbare prijs. De vraag is natuur welke eisen en wensen men heeft. De complexer een template is, de meer tijd het kost. En dat is wat het allemaal wat kostbaarder maakt.

Mocht u verschillende websites hebben in Joomla en daarvoor zou u een standaard template willen die u kan hergebruiken? Dan kan het weleens erg interessant zijn om een eigen template te laten ontwikkelen. De extra kosten zult u dan vanzelf weer terug verdienen door te besparen op de andere websites.

Template maak ik altijd responsive en zijn geoptimaliseerd voor SEO. Page Speed en Web Vitals is ook erg afhankelijk van het ontwerp en verschillende andere facturen. Uiteraard is het wel mogelijk maar is vaak een hoop extra werk.
Bent u geïnteresseerd in het ontwikkelen van een Joomla template, neem dan eens contact op. Vraag vrijblijvend een offerte of extra informatie aan en laat u verrassen door de mogelijkheden en de betaalbare prijzen.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen