Chalet verhuur

Deze klant had wat problemen met een bestaand Joomla template dat niet helemaal voldeed aan de eisen en wensen. Verbouwen Joomla template was de enige optie. Ik heb hiervoor de template aangepast om zo het menu en de slider op de homepage goed te krijgen want die werden niet getoond.
Verder heb ik in het template automatisch enkele kleine wijzigingen aangebracht voor het verbeteren van de zoek machine optimalisatie.

Zoekmachine optimalisatie in een template is nog maar een onderdeeltje van de gehele zoekmachine optimalisatie. Omdat ik zag dat het nodig was heb ik ze direct verschillende tips en adviezen gegeven. Adviezen om deze Joomla website beter vindbaar te maken en te zorgen dat ze hoger scoren in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines.

Het was maar een kleine projectje maar het is altijd leuk te zien als een website weer functioneert zoals het hoort en dat de website ook in alle nieuwe browser goed te bekijken is. Ik raad iedereen ook aan om de website direct responsive uit te voeren als een website nog niet responsive is dit te laten aanpassen. Wie zijn website responsive wil maken kan een vrijblijvende offerte aanvragen.

Chalet Joomla website ontwikkeling

Verbouwen Joomla template

Hebt u een bestaande Joomla website en wilt u deze laten aanpassen. Of heeft u een Joomla template gekocht en wilt u deze laten aanpassen. Alles is mogelijk van verbouwen Joomla template tot het nieuw ontwikkelen van een template voor Joomla.
Een belangrijk onderdeel voor zoekmachine optimalisatie is het responsive maken van de website. Dus als u denkt aan het aanpassen Joomla template bedenk dan ook dat u met een responsive website veel meer bezoekers zal krijgen. Als men meer bezoekers krijgt zal men ook hoger scoren in de zoekresultaten van Google, Bing, Ask en andere zoekmachines

Vraag vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden en prijzen of vraag een offerte aan en laat u verrassen door de prijzen. Ik kan u ook adviseren wat goedkoper en/of beter is voor uw website.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen