Art2njoy

De ontwikkeling joomla website Art2njoy is een portfolio website over kunst van een kunstenaar die op deze manier zijn kunstwerken probeert te verkopen. Het is een moderne manier om kunst te verkopen en hopelijk werkt het want echte kunstenaars worden steeds schaarser tegenwoordig.

Er is gekozen voor ontwikkeling Joomla website met een bestaande template om zo de kosten wat te kunnen drukken. Joomla website ontwikkelen hoeft niet veel te kosten maar men kan op deze manier altijd iets besparen en dat is geen enkel probleem.

De klant kan nu zijn website zelf onderhouden en iedere keer als hij nieuwe kunst heeft kan hij deze op de website aanbieden.
Op het gebied van zoekmachine optimalisatie, SEO, heb ik vooral adviezen gegeven. Hopelijk neemt men deze adviezen serieus maar dat zal uit de toekomst blijken als men een goede positie krijgt in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines.

Bouwen Joomla website advies seo art2njoy portfolio webdesign

Hopelijk heeft de Ontwikkeling joomla website voor Art2njoy geholpen om deze kunstenaar meer aandacht te geven, de aandacht die het verdient. Elke grote of kleine ondernemer, maar ook artisten hebben het recht een mooie website te hebben die men zelf kan onderhouden en beheren voor een betaalbare prijs

Ontwikkeling joomla website

Er worden veel websites gebouwd met Joomla maar dat is niet meer zo populair als WordPress. Beide, Joomla en WordPress hebben zo zijn voor- en nadelen. Voor een eenvoudige bedrijfswebsite kan men beide gebruiken. Als men speciale wensen eisen heeft kan men het beste eens een mailtje sturen. Ik kan u dan informeren en meedenken om ook voor u een mooie functionele website te ontwikkelen die volledig voldoet aan uw eisen en wensen, en meer.

Wilt u ook een Joomla website die u zelf kunt beheren en onderhouden en die goed gevonden wordt. Bijna alles is mogelijk van een Joomla blog tot Joomla webshop. Vraag nu een vrijblijvende scherpe offerte aan en laat je door mijn prijzen en de mogelijkheden verrassen.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen