Acceso

Acceso is een payrolling bedrijf dat een beetje vergelijkbaar is met een uitzendbureau maar op een heel ander nivo. Dit kan zeer interessant zijn voor zzper en freelancer.
De klant was eerst in zee gegaan met een andere freelancer die de website letterlijk helemaal heeft verknalt om het maar netjes te zeggen en dat alleen maar voor een upgrade joomla.

De klant had gevraagd om de website te upgraden naar een nieuwe versie, van 1.6 naar 2.5. Een upgrade joomla website is niet zo bijzonder als je weet wat je wel en niet moet doen. Probleem was dat men de hele website wilde upgraden met een plugin waar men ook backups mee maakt en dat ging helemaal verkeerd. De upgrade joomla website werd een drama en alles raakte men kwijt en oude backups waren ook al niet meer beschikbaar.

Ik heb er toen voor gekozen om de hele website helemaal op nieuw te bouwen want de database was gelukkig nog intact. Als je geen duidelijk voorbeeld hebt dan is het heel moeilijk om een website te herbouwen maar beetje bij beetje kon ik het allemaal weer goed krijgen en zo heb ik ook de salarisstrookjes module kunnen verbeteren en beveiligen.

Acceso Joomla upgrade website ontwikkeling

Toen de website weer helemaal op orde was wilde men ook dat ik nieuwe onderdelen toevoegde en dat heb ik gedaan. Zo kwam er een nieuwe functie bij voor de website om de mensen te laten inschrijven voor een nieuwsbrief. Ook heb ik deze klant zo veel mogelijk geadviseerd op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

upgrade joomla website

Als je wilt dat je Joomla website wordt geupgrade naar een nieuwe versie dan moet je voorzichtig zijn. Als je hooguit enkele versie omhoog wilt is het vaak geen probleem maar bijvoorbeeld upgrade joomla website van 1.6 naar 2.5 of van 2.5 naar 3.0 is een grote stap en dan zijn er meerde aanpassingen nodig. Laat dit dus doen door iemand die geen plugin of extensie hiervoor gebruikt maar iemand die echt je hele website kan aanpassen en ook je template kan upgraden naar de nieuwe versie.

Wilt u uw Joomla website upgraden naar een nieuwe versie en wilt u dat dit goed gedaan wordt vraag dan vrijblijvende een offerte aan voor een upgrade joomla website en eventueel voor aanpassingen die u zou willen.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen