Huur mij niet in als freelance website ontwikkeling

Huur mij niet in als freelance website ontwikkeling als u een webdesigner zoekt en geen programmeur of als u graag wilt bellen en contact wilt hebben via social media. Ook wordt het voor mij erg lastig om eventjes een bakkie koffie te drinken om zaken te bespreken. Ik bouw liever goede en snelle websites en webshops want dat is waar ik goed in ben. Ik doe alles via de e-mail en tot nu toe is dat geen enkel probleem geweest.
De belangrijkste reden hiervoor is dat ik sinds 2005 in Honduras woon en 7/8uur tijdsverschil heb met Nederland.

Ik doe mijn werk altijd met plezier

Ik doe mijn werk altijd met heel veel plezier en dat wil ik zo houden en daarom is het misschien aan te geven waarom men mij niet in zou moeten huren. Wat ik met plezier in mijn werk bedoel is dat ik mij graag concentreer op mijn werk en dus niet lastig gevallen wil worden door telefoontjes en dergelijken.
Door mij beter te concentreren werk ik sneller en schrijf ik betere code.

Uiteraard ben ik altijd bereikbaar voor interessante en uitdagende opdrachten. Het meest ben ik ingehuurd als White label ontwikkelaar, maatwerk oplossingen en het bouwen van plugins en themes.

Huur mij niet in als freelance website ontwikkeling

Wilt u direct snelle communicatie? Huur mij niet in.

Sinds 2005 woon ik in Honduras en is er dus een tijdsverschil van 7/8uur met Nederland. Dit tijdsverschil heeft vele voordelen geboden voor anderen omdat ik problemen in de avonduurtjes kan oplossen zonder dat bezoekers hier last van hebben. Anderen vinden dit lastig omdat ze graag veel communiceren.

Zelf ben ik niet in het bezit van een mobiele telefoon en heb dus ook helemaal niets met sociale media. Dit zorgt ervoor dat ik alleen bereikbaar ben via de e-mail. In de morgen krijgt men van mij altijd een mailtje met de voortgang van het project en eventuele vragen van mij. E-mails worden wel zo snel mogelijk beantwoord. Wilt u mij bellen of dat ik op afspraak kom? Huur mij niet in.

Met een WordPress Onderhoudspakket kunt u zorgeloos ondernemen.

WordPress Onderhoudspakket

Op zoek naar een webdesigner? Huur mij niet in.

Ik ben maar een programmeur en geen ontwerper. Ieder zijn vak zal ik maar zeggen. Het is veel leuker om te spelen met code dan kleurtjes en dergelijken te moeten bepalen. Dus huur mij niet in als u een webdesigner zoekt.
Wel ben ik op de hoogte van alle eisen van Web Vitals en Page Speed en dit is een belangrijk onderdeel voor het ontwerp. Deze aanpassingen kan ik uiteraard wel maken en ik kan u hiervoor adviseren en mee denken over het ontwerp.

Heeft u een ontwerp of een kent u een website dat u mooi vind dan kan ik dat zeker voor u bouwen.

Goedkoop is duurkoop?

Men hoeft niet te denken dat kwaliteit duur moet zijn. Als u denkt dat het altijd maar duur moet zijn dan bent u aan het verkeerde adres. Zelf heb ik het voordeel dat ik in Honduras woon waar de kosten lager zijn en de levensstijl lager ligt. Ook heb ik zelf niet zo veel eisen behalve dan te werken met plezier en voldoende tijd te hebben voor mijn gezin.
Moet ik dan toch nog van die hoge prijzen rekenen zoals in Nederland? Als u meer wilt betalen is dat geen enkel probleem natuurlijk. Ik help graag de kleine ondernemer en dergelijken die niet zo veel geld hebben voor een dure website. Ook deze mensen hebben recht op een moderne website, dat goed scoort in Google Page Speed en Web Vitals en dat goed te bekijken is op alle apparaten.

Vraag vrijblijvende een offerte aan.

Offert Aanvragen

Huur mij niet in als freelance website ontwikkeling

Als dit u nog steeds niet overtuigd mij niet in te huren dan moet ik zeggen dat ik veel passie heb voor mijn werk en graag mensen wil helpen. Ik ben dan ook altijd bereid wat extra te doen en enkele uurtje extra is geen enkel probleem. Ook na oplevering van het project ben ik dan ook altijd bereikbaar. De websites die ik bouw zijn mijn kindjes en die kan ik niet in de kou laten staan. Dus ook na oplevering kan men altijd rekenen op mijn adviezen en kleine probleempjes los ik zonder kosten op.

Nog steeds niet overtuigd om mij niet in te huren?