• Ontwikkelen responsive WordPress theme
  • webdesign responsive WordPress website
  • Installatie en configuratie responsive WordPress website
  • SEO, zoekmachine optimalisatie
  • Adsense blokken met optiepagina
  • Programmeren social media, likes, delen en meer
  • Maken video en foto galerij pagina’s


responsive WordPress website SEO xplorhonduras

Xplorhonduras is een responsive WordPress website met verschillende zaken over het prachtige land Honduras in Midden Amerika. Op deze website kan men informatie vinden over de geschiedenis tot cultuur en toerisme van Honduras. De website groeit zeer snel door de zeer goeie zoekmachine optimalisatie en de passie van de schrijfster die regelmatig nieuwe artikelen, foto’s en video’s toevoegt.

De eerste website in blogger heb ik ook mogelijk ontwikkelen, zo is het hele ontwerp van de website en alle onderdelen door mij gedaan als ook de programmeren in de blogger website. Nu de website zo snel groeide was het nodig om de website nu echt professioneel uit te voeren. Doordat het een snel groeiende website waar niet alleen de bezoekers aantallen snel van groeien maar ook de hoeveelheid interessante artikelen hebben we er voor gekozen om de website over te zetten van blogger naar een responsive WordPress website.

In de responsive WordPress website heb ik de kleuren wit en enkele blauw tinten gebruikt waarmee de website een fris uiterlijk heeft gekregen. Dit zijn de kleuren van de Hondurese vlag.

De responsive WordPress website moest ook voorzien worden van social media en moest makkelijk adsense blokken kunnen toevoegen. Hiervoor heb ik een speciale optiepagina toegepast waarmee men eenvoudig de social media kan configureren. Zo is er mogelijkheid om te liken via facebook, tweets te plaatsen op twitter en kan men een plus one van google plus geven. De belangrijkste is de mogelijkheid om te delen. De klant heeft nu 23 opties van sociale netwerken waar bezoekers de pagina mee kunnen delen en de optie om het door te mailen.
Voor de adsense blokken is er een aparte optiepagina waar men voor elk blok op de website eenvoudig een adsense script kan plaatsen. Zo is het super eenvoudig om adsense te plaatsen, aan te passen en te verwijderen. Hier is direct ook rekening gehouden met mobiele apparaten als mobiele telefoons en tablets.

Voor SEO, zoekmachine optimalisatie, zijn verschillende zaken gebruikt met het idee om de website overzichtelijker te maken, sneller, makkelijker om te navigeren op de website. Hier naast heeft de klant ook alle adviezen en tips opgevolgd om de website een extra boost te geven voor de zoekmachine optimalisatie en dit heeft vruchten afgeworpen, de website heeft tegenwoordig dagelijks enkele duizende bezoekers, regelmatig meer dan 10.000 pageview per dag tot 20.000 pageviews per dag, daar kunnen velen alleen maar van dromen.

De responsive WordPress website is nu voor bezoekers overzichtelijker en het ziet er niet meer uit als een blog maar als een professionele website. Dankzij het nieuwe ontwerp is de website ook sneller geworden.

Bekijk de website

responsive WordPress

Een responsive WordPress website is een website die zich automatisch aanpast aan de afmetingen van het beeldscherm waar de website mee bekeken wordt. Zo zal de website er op een tablet en mobiele telefoon er iets anders uit zien maar het past altijd netjes op het scherm.
Wordpress is een systeem dat zich makkelijk responsive laat maken. Op zich kan dat met elke website maar door de opzet van het theme bied is vele voordelen om het makkelijker en mooier te maken.

Heeft u een bestaande website die u wilt overzetten naar een responsive WordPress website. het maakt eigenlijk niet uit welke systeem men gebruikt. Elke website kan ik voor een zeer scherpe prijs responsive maken. Wilt u een responsive WordPress website laten ontwikkelen dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem. Vraag vrijblijvend een offerte aan hieronder en laat u verrassen door de prijzen en mogelijkheden.

  • Share:

Offerte aanvragen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of doe een gok en vraag eens wat ik voor jou en je website kan betekenen