• Aanpassen Joomla webshop
  • Responsive maken Joomla webshop
  • Advies zoekmachine optimalisatie, SEO
  • One page check out
  • Aanpassen Joomshopping


Responsive Joomla webshop wesley's witgoed
Wesley’s witgoed is een Joomla webshop voor de verkoop van tweedehands witgoed voor een leuke prijs. De klant had al een succesvolle winkel en de website bestond ook al toen mijn hulp werd ingeroepen.

Voor deze klant heb al heel veel moten aanpassen om hij iedere keer iets nieuws wil. In het begin was het belangrijkste om te zorgen dat er meer verkocht zou worden via de website. Zo heb ik eerste het uiterlijk van de Joomla webshop aangepast en het afrekenen sneller en makkelijker gemaakt voor de bezoeker. Mooier is het niet maar de klant verkocht wel direct het dubbele via internet. Dat overtuigde de klant om meer aanpassingen te maken aan de Joomla webshop en zo hebben we geprobeerd om te kijken of een veiling interessant zou zijn maar dat viel tegen.

Om uiteindelijk de website meer te optimaliseren voor zoekmachine, SEO, heb ik de Joomla webshop responsive gemaakt waarvoor ik de verschillende extensies en plugins geheel moest herschrijven maar dit was ook nodig om het te optimaliseren voor SEO. De website is er sneller door geworden en mensen kunnen nu ook met hun tablet of mobiele telefoon tweedehands witgoed kopen.

Dit is een hele leuke samenwerking en de klant is altijd geïnteresseerd in mijn ideeën om de website te verbeteren en volgt mijn advies voor zoekmachines optimalisatie bij altijd op.

Bekijk de webshop

Joomla webshop

Er zijn verschillende mogelijkheden om een webshop te maken en voor mensen die gewend zijn om met Joomla te werken kan het handig zijn om een joomla webshop te laten ontwikkelen en ook hier zijn verschillende mogelijkheden. Zoals voor de klant kan Joomshopping gebruikt worden maar er is ook Virtuemart en andere plugin te koop om een Joomla webshop te bouwen.

Bent u geïnteresseerd in een Joomla webshop vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan en laat u verbazen door de prijzen.

  • Share:

Offerte aanvragen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of doe een gok en vraag eens wat ik voor jou en je website kan betekenen