• Bouwen Joomla webshop met Joomshopping
  • Design Joomla webshop met Joomshopping
  • Joomla template aanpassen, verbeteren en responsive maken
  • Seo optimalisatie Joomla webshop met Joomshopping


Joomla webshop met Joomshopping, Verweij's lekkernij
Verweij’s lekkernij is een Joomla webshop met Joomshopping wat een perfect voorbeeld is om van je hobby een onderneming te maken. Dat is precies zoals deze onderneming is begonnen. De eigenares is een echt gepassioneerde bakster van taarten en cupcake waar je je vingers bij aflikt.
Doordat veel mensen altijd al zeiden dat zij van haar hobby eens een onderneming moest maken en ontstond deze website waar zij haar lekkernijen verkoopt maar ook alle ingrediƫnten en alles dat men nodig heeft om taarten en cupcakes te maken.

Om te beginnen heb ik het webdesign gedaan van deze Joomla webshop met Joomshopping, nadat de klant tevreden was de hele website ontwikkeld en gebouwd. Hier is ook weer gekozen om een bestaande Joomla template te gebruiken maar hier is nog heel veel aan veranderd worden. Zo is deze Joomla webshop met Joomshopping ook responsive gemaakt zodat mensen nu ook de website kan bekijken op tablets, mobiele telefoons enandere mobiele apparaten.

Ook is de Joomla template geoptimaliseerd voor zoekmachine optimalisatie zodat ze sneller hoger scoren in de zoekresultaten van zoekmachines als Google, Bing, Ask en andere.

Hopelijk zal men snel veel bezoekers krijgen wordt van deze hobby niet alleen een onderneming gemaakt maar ook een succesvolle onderneming.

Joomla webshop met Joomshopping

Joomshopping is een plugin die gebruikt wordt om aan een Joomla website een webshop toe te voegen. Het is niet echt flexibel maar met enkele aanpassingen kan ik van elke Joomla website een proffesionele Joomla webshop met Joomshopping maken en deze responsive maken en optimaliseren voor SEO.

Hebt u een Joomla website en wilt u daar een webshop aan toevoegen of wilt een nieuwe Joomla webshop met Joomshopping laten ontwikkelen, wacht dan niet langer om een zeer scherpe offerte aan te vragen. Laat je verrassen door de prijzen en mogelijkheden. Ook u kunt een succesvolle Joomla webshop met Joomshopping hebben voor een zeer betaalbare prijs.

  • Share:

Offerte aanvragen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of doe een gok en vraag eens wat ik voor jou en je website kan betekenen