• Bouwen magento webshop template vanaf design
  • Configuratie Magento webshop
  • Aanpassing standaard Magento e-mail
  • Magento webshop vullen en testen


Magento webshop, QVRonline, QuoVadis rouwdrukwerk
Deze opdracht werd gedaan in opdracht van I’m design in Heerlen voor QuoVadis rouwdrukwerk in Magento webshop. Het ontwerp was al gemaakt dus alleen de template hoefde nog maar gebouwd te worden en de webshop moest aangepast worden voor deze drukkerij.

Omdat het hier gaat om een drukkerij van rouwkaarten was het niet onverwacht dat hier een webshop voor gebruikt zou worden. Eigenlijk is het niet echt nodig om hiervoor een complete en zware webshop te bouwen in Magento.

Magento webshop is een van de grootste beste en betrouwbare webshop applicatie die men op het moment kan gebruiken voor dergelijke website. Deze webshop heb ik niet alleen gemaakt maar in samenwerking met iemand anders. Magento webshop is erg complex maar ook heel zwaar maar dat maakt het dan ook ideaal voor webshop, waar het voor gemaakt is.

De opdrachtgever had het project eerst aan iemand anders gegeven maar die liet weken niets van zich horen tot dat de deadline in zicht kwam en hij niet thuis gaf. Dus met grote spoed moest er een oplossing komen en ik en een programmeur werden in geschakeld om zo snel mogelijk de webshop klaar te hebben voor de deadline. Op zich is het al veel werk om een magento webshop te bouwen maar het voordeel was dat het ontwerp al klaar was en dat scheelt al veel tijd.

Binnen 3 dagen had ik het gehele ontwerp omgezet naar een werkende template voor de webshop van Magento. De programmeur had de kaarten editor geplaatst zodat het toepasbaar was binnen de Magento webshop. Nu kunnen mensen hun eigen rouwkaarten online opmaken en direct laten printen. Iets wat niet echt makkelijk was maar het was een goeie programmeur die daar wel raad mee wist.

Nadat de template helemaal klaar was, hebben we de webshop gevuld met kaarten en nog andere producten die met begrafenissen en rouw te maken hebben. Hierna heb ik de configuratie en de standaard e-mails van Magento webshop naar de wensen van de klant aangepast.

Met het testen en natuurlijk na enkele wijzigingen van de klant konden wij het project met succes op tijd opleveren. Zo hadden wij dus deze opdracht kunnen helpen en hebben we kunnen laten zien dat het opzetten van een magento webshop in een korte tijd opgezet kan worden maar daar hebben wij wel lange dagen voor moeten maken maar uiteraard met veel plezier.

Helaas is na afronding de webshop gesloten en is alleen de rouwkaarten module nog overgebleven maar dat is de basis van de onderneming. De klant heeft nu een mooie magento webshop die ze makkelijk kunnen uitbreiden en vullen met meer producten. Wij hebben kunnen bewijzen dat het mogelijk is om in een korte tijd een complete Magento webshop te bouwen en dat niet alle webdesigners hun klanten zomaar laten zitten als ze er eventjes niet uitkomen.

Magento Webshop

Magento is de meeste complete webshop cms die er op het moment bestaat. Dat is dan ook waarom veel grote bedrijven ook kiezen voor een magento webshop. Standaard bied deze webshop cms alles wat je nodig hebt om een goed functionerende webshop te bouwen en onderhouden. Voor een mooie Magento webshop heb ik verschillende oplossing voor verschillende budget, van een eenvoudige magento webshop pakket tot een compleet op maat gemaakte webshop. Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan en laat je verbazen door de prijzen en mogelijkheden.

  • Share:

Offerte aanvragen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of doe een gok en vraag eens wat ik voor jou en je website kan betekenen